Opěrka na chodítko BIG k odrážedlům New&Classic&Next&Neo od 12 měsíců

Popis produktu

Chodítko a opěrka v jednom se dá napojit na všechna odrážedla BIG z kolekce Classic a New. Opěrka se dá použít na všechna odrážedla BIG Classic a BIG New. Chodítko je velmi užitečnou pomůckou pro děti od 12 měsíců, které se učí chodit. Široká rukojeť poskytuje dětem od 1 roku dostatečnou oporu a možnosti, jak dělat dokonalé první krůčky pomocí svého oblíbeného odrážedla BIG. Výška rukojeti je 40 cm. Chodítko je vybaveno mechanismem proti převrácení, proto se děti mohou o rukojeť bezpečně opřít, aniž by se autíčko převrátilo. Kromě využití tohoto praktického doplňku jako chodítka, se dá použít i jako opěrka na odrážedle. Dětem se díky ní sedí na odrážedle pohodlněji, učí se správně sedět a udržovat páteř ve vzpřímené poloze.

Výhodou doplňku k odrážedlu BIG je, že se dá využít i jako brzdící systém. Dítě se během jízdy jednoduše nakloní dozadu a opěrka se na spodní části dotkne země a tak je autíčko zabržděné. Totéž je možné udělat i při chození s chodítkem. Chodítko je, přesně jako oblíbená autíčka BIG, vyrobeno z vysoce kvalitního a ekologického plastového materiálu, který je maximálně pevný a stabilní. Je chráněno UV stabilizátory. Výrobce BIG poskytuje na své výrobky nadstandardní záruku až 3 roky, proto tato hračka vašim dětem vydrží opravdu dlouhou dobu.

Podobně jako dětská odrážedla, i chodítko a opěrka v jednom je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemusely bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu20*13*43 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,1 kg
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.