Opasek Auta 3 Smoby s nářadím a kapsičkou na zip

Popis produktu

Opasek pro děti s nářadím Smoby a kapsičkou na zip potěší všechny malé milovníky pohádky Cars – Auta. Pásek s dětským nářadím je praktická a pěkně zpracovaná hračka. Vhodná pro chlapečky, kteří si rádi hrají s autíčky a pracovním nářadím. S touto hračkou bude z dítěte malý automechanik. Celý pásek se nese v duchu známé pohádky Auta 3, která je u dětí velmi populární a hned si ho zamilují. Díky nastavitelné přezce se dá nastavit na jakoukoliv velikost. Malý automechanik si díky krásnému opasku může své pracovní nářadí nosit všude s sebou.

Je proveden v pěkné červené a černé barevné kombinaci. Nářadí je vyrobeno z kvalitního plastu, který je odolný a příjemný na dotek. Vytvarováno je tak, aby jej malé dítě vědělo s jistotou a správně uchopit a hrát si s ním. Nechybí kladívko, jednoduchý šroubovák či kloubový klíč. Je to ideální doplněk k dětské autodílně od francouzské společnosti Smoby, jejíž dlouholetá tradice zaručuje nejvyšší kvalitu. Hraní si s nářadím podporuje u dětí fantazii a jemnou motoriku, která je velmi důležitá. Navíc si užijí hodně zábavy.

Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost všech hraček, které jsou vyrobeny podle norem a evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, které slouží jako preventivní ochrana před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu84*3*17 cm
Rozměry balení35*4*24 cm
Celková délka84 cm
Hmotnost0,3 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.