Opasek s pracovním nářadím Bořek Stavitel Smoby se 14 doplňky hnědý

Popis produktu

Máte doma chlapečka, který se neustále snaží něco opravovat a zdokonalovat? Pokud ano, ke správné opravě potřebuje i kvalitní dětský opasek s pracovním nářadím se 14 doplňky a motivem Bořka Stavitele, který je oblíbenou postavičkou všech malých řemeslníků po celém světě. Dětský pásek je vyroben v příjemné hnědé barvě a je určen pro všechny malé chlapce od 3 let. S tímto dětským páskem se bude každý chlapec cítit jako skutečný opravář, který si dokáže poradit s jakýmkoli problémem.

Dětský pásek s pracovním nářadím rozvíjí u chlapců především představivost a bystré uvažování. Váš synek se bude muset naučit, že každé nářadí má své místo a rychle pochopí, že je třeba si po sobě i uklidit. Opasek je vyroben z kvalitního popruhu, na kterém si chlapeček dosyta vyhraje se všemi doplňky. Naučí se, jak funguje mechanický šroubovák, kladívko nebo se rovnou rozhodne použít akumulátorový šroubovák. Popruh na opasku lze snadno nastavit a umožňuje pohodlné nošení potřebného nářadí po dlouhou dobu. Díky klipsovému uzavírání pracovní opasek s nářadím z dětských boků jen tak snadno nesklouzne.

Francouzský výrobce Smoby se při výrobě tohoto dětského opasku řídil radami těch nejlepších designérů, kteří navrhli všechny výhody a zlepšení. Opasek se proto vyznačuje kvalitním zpracováním a připojené doplňky ve formě pracovního nářadí se pečlivě zaoblenými hranami spolehlivě ochrání vaše dítě před zraněním. Celkové rozměry opasku jsou 44*6*9 cm a součástí balení jsou i 2 elektrické baterie. Francouzská firma Smoby patří mezi nejdůležitější výrobce dětských hraček a kvalitu jejich výrobků potvrzují i přísné testy kvality.

Vlastnosti

  • kvalitní a bezpečný popruh
  • 14 kvalitních a bezpečných doplňků se zaoblenými plastovými hranami
  • atraktivní design
  • kvalita od francouzského výrobce
  • klipsový uzavírací systém
  • vhodný pro chlapce od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu44*6*9 cm
Rozměry balení35*6*25 cm
Celková délka44 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.