Opasek s autem Flash McQueen Cars XRS Smoby a pracovním nářadím

Popis produktu

Opasek s nářadím a oblíbeným skládacím autíčkem McQueen XRS od francouzského Smoby potěší všechny kluky od 3 let. Opasek s nastavitelnou přezkou v červeno-černém provedení s motivem pohádky Auta nabídne dětem sadu nářadí – kloubový klíč, šroubovák a rovněž montážní díly z kvalitního a odolného plastu, jemného na dotek. S touto hračkou bude z dítěte malý automechanik, který si sestaví své vlastní autíčko. Malý kutil si díky krásnému opasku může své pracovní nářadí nosit všude s sebou.

Nářadí je vytvarované tak, aby ho malé dítě umělo s jistotou a správně uchopit a hrát si s ním. Díky opasku s kapsičkou na zip budou mít chlapci své součástky vždy s sebou na jednom místě a autíčko si tak mohou sestavit kdekoliv – na návštěvách i výletech. Při skládání autíčka nabírají děti pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky si zlepšují i jemnou motoriku a pohybové dovednosti, také logické myšlení a technickou představivost

Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost všech hraček, které jsou vyrobeny podle norem a evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost a fantazii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu30*3*17 cm
Celková výška17 cm
Rozměry balení35*6*24 cm
Celková délka30 cm
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.