Opasek Bořek stavitel Smoby s mobilem a pracovním nářadím

Popis produktu

Opasek pro děti s mobilem a nářadím Smoby potěší všechny malé stavitele a milovníky pohádky Bořek stavitel. Pásek s dětským nářadím je praktická a pěkně zpracovaná hračka. Je vhodná pro chlapečky od 3 let, kteří si rádi hrají s pracovním nářadím a pomáhají tatínkům. S touto hračkou bude z dítěte malý stavitel. Celý pásek se nese v duchu oblíbené pohádky Bořek stavitel, která je u dětí velmi populární a hned si ho zamilují. Díky nastavitelné přezce se dá nastavit na jakoukoliv velikost. Malí stavitelé si díky krásnému opasku mohou své pracovní nářadí nosit všude s sebou.

Opasek je proveden v pestré modré a oranžové barevné kombinaci s šedými doplňky. Nářadí je vyrobeno z kvalitního plastu, který je odolný a příjemný na dotek. Vytvarované je tak, aby jej malé dítě umělo s jistotou a správně uchopit a hrát si s ním. V opasku nechybí kladívko, 2 šroubováky, pilka a mobil Bořka stavitele. Je to ideální doplněk k dětské dílně od francouzské společnosti Smoby, jejíž dlouholetá tradice zaručuje nejvyšší kvalitu. Hraní si s nářadím podporuje u dětí fantazii a jemnou motoriku, která je velmi důležitá. Navíc si užijí kopec zábavy.

Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost všech hraček, které jsou vyrobeny podle norem a evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, které slouží jako preventivní ochrana před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu40*3*9 cm
Rozměry balení35*4*26 cm
Hmotnost0,16 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.