Omalovánky Ateliér Janod Ostrov Pirátů s mozaikou od 4 let

Popis produktu

Omalovánky Ateliér Janod: Ostrov Pirátů je krásná souprava v kufříku vhodná pro děti od 4 do 8 let. Sada je tvořena 6 kartičkami s obrázky pirátského ostrova, na které si děti mohou nalepovat malé nálepky a vytvářet tak pestré mozaikové díla. Mozaikové omalovánky jsou úžasná hračka pro všechny kreativní děti, které rády kreslí, ale i vymýšlejí něco nového. Díky praktickému kufříku bude mít váš malý umělec vždy své oblíbené omalovánky na jednom místě. Je to krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny výrobky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Set omalovánek v kufříku pomáhá rozvíjet dětskou fantazii, kreativitu a také jemnou motoriku, neboť děti nakládají s drobnými nálepkami. Díky jedinečnému designu, kvalitním materiálům, praktickému balení a pestrým barvám této nádherné hračce neodolá žádné dítě.

Výrobce Janod se zabývá produkcí kvalitních dětských hraček s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • sada pohádkových omalovánek s nálepkami na mozaiku
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 4 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, fantazie a kreativity
  • v praktickém kufříku
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu20*20 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.