Ohřívač kojeneckých láhví a sterilizátor Multi Milk Beaba Night Blue modrý od 0 měsíců

Popis produktu

Teplé mléko rychle a jednoduše? Pro ohřívač kojeneckých láhví a sterilizátor Multi Milk Beaba to není žádný problém. Ohřívač a sterilizátor láhví z dílny francouzské značky Beaba se postará o rychlé a efektivní zahřívání mléka pro miminka pomocí dvou režimů ohřívání. Přístroj na ohřívání mléka Multi Milk má 5 automatických programů a kromě rovnoměrného ohřívání láhví dokáže také sterilizovat láhve a rozmrazovat mateřské mléko. Láhve s kojeneckým mlékem tento chytrý přístroj Beaba ohřívá šetrně, a to díky režimu vodní lázně, který se postará o zachování výživných látek ukrytých v mateřském mléce.

Multifunkční ohřívač láhví Multi Milk Beaba zahřívá láhve s kojeneckým mlékem rychle, snadno a bezpečně a je vhodný k ohřívání mateřského mléka, ale i sušeného kojeneckého mléka. Parní technologie ohřívání zaručuje rychlé a šetrné zahřívání, které je rovnoměrné a na láhvích nezanechává žádná horká nebo studená místa. Ohřívač a sterilizátor láhví v jednom je vhodný téměř pro všechny typy kojeneckých láhví. Jednoduchost ovládání zajistí digitální displej s časovačem a automatickým vypnutím. Dotykový displej s prémiovým designem vám umožní nastavit čas a teplotu podle potřeb vašich dětí. Odnímatelné části přístroje na ohřívání láhví doporučujeme mýt ručně.

Oblíbená francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojení rodiče, ale také odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce chytrých designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • přístroj na ohřívání láhví s mlékem
  • 5 automatických funkcí
  • ohřívá a sterilizuje kojenecké láhve
  • rozmrazuje mateřské mléko
  • zajišťuje rovnoměrné ohřívání mléka
  • digitální dotykový displej
  • moderní francouzský design
  • výrobek vysoké kvality
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu14*13,5*30 cm
Rozměry balení15,5*13,5*24,5 cm
Hmotnost610 g
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.