Odrážedlo Spring smarTrike červené od 12 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo smarTrike Springo je krásné skládací dětské odrážedlo syté červené barvy, které je vhodné pro holčičky a chlapečky ve věku od 12 měsíců a rostou s nimi až do 3 let. Dětské odrážedlo Springo je perfektní kombinací pohupovadla a odrážedla v jednom. Příznivě působí na fyziologický a motorický vývoj vašich ratolestí a pomáhá při budování sebejistoty a stability při prvních krocích. Pohupovací systém spolu s kolečky, které pohlcují otřesy spolu vytvářejí skvělou pomůcku pro děti na hru v interiéru či exteriéru. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Jednoduchým způsobem se dá toto odrážedlo složit na zlomek jeho velikosti a vzít s sebou kamkoli. Je to skvělá hračka, která připraví vaše dítě na jeho první tříkolku či kolo. Dětské odrážedlo má v přední části roztomilé oči, a dítě si svou novou pomůcku okamžitě zamiluje. Dětské odrážedlo Springo je vyrobeno z kvalitních a pevných materiálů kombinace pevné kovové konstrukce a kvalitního plastu. Nosnost odrážedla je 20 kg.

Díky svým kolečkům otočným o 360 stupňů je jízda na odrážedle pro dítě velkou zábavou. Výrobce smarTrike je celosvětově nejprodávanější a nejvíce oceňovaný výrobce dětských tříkolek a odrážedel, které rostou s vaším dítětem. Na trhu působí již dekádu a jako první přišel s technologií nastavitelné rukojeti pro rodiče. Výrobce smarTrike je světový lídr v prodeji a produkci a inovacích dětských tříkolek a odrážedel. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zaručeně zárukou kvality.

Vlastnosti

  • pohupování v pohybu pro posilování svalstva nohou a stability
  • otočná kolečka otáčející se o 360 stupňů pro snadné ovládání
  • ergonomické sedadlo se zakřivením, které zajišťuje dítě při jízdě a je bezpečné
  • jednoduché skládání a přenášení
  • nebroušená kolečka na jízdu v interiéru i exteriéru
  • nosnost do 20 kg
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu39*25*28 cm
Celková výška51 cm
Výška sedací plochy28 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3.14 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.