Odrážedlo SLK Bobby Benz BIG s klaksonem černé od 18 měsíců

Popis produktu

BIG odrážedlo pro děti ve tvaru sportovního auta SLK Mercedes Benz je licencovaný produkt, vyrobený ve spolupráci s Daimler AG. Odrážedlo ve stylové černé barvě dekorují kvalitní polyglass 3D nálepky a originální logo mercedesu, které zdůrazňují realistický ráz. Sportovní autíčko je vhodné pro děti od 18 měsíců a má nosnost až 50 kg. Děťátko může na tomto jedinečném odrážedle trénovat svaly na nohou, posilovat motorický i pohybový vývoj. Odrážedlo BIG ve stylu auta Mercedes Benz může sloužit dětičkám až do tří let. Volant odrážedla určuje směr jízdy a je vybaven novým typem řízení, díky kterému se dítě dokáže otočit i na velmi malém prostoru. Volant odrážedla se dá otočit do stran o 30°.

Sportovní volant je navíc vybaven funkčním klaksonem. Barvy odrážedla jsou před poškozením slunečními paprsky chráněné UV ochranou. Kolečka odrážedla Bobby Benz mají profilované tiché pneumatiky a elektrony, které kopýrujú originální předlohu. Aby mělo vaše děťátko maximální požitek z jízdy na tomto jedinečném dětském autíčku, odrážedlo je vybaveno rychloměrem a otáčkoměrem. Použité, zdravotně nezávadné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětské odrážedlo má všechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Odrážedlo Bobby Benz je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG. Sedadlo na odrážedle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Jelikož dítě sedí na sedadle široce rozkročené, podporuje to správný vývin kyčlí dítěte. Dětem se sedí velmi pohodlně a budou na něm jezdit i dlouhé hodiny.

Vlastnosti

  • originální design odrážedla v podobě sportovního auta
  • s 3D nálepkami a logem Mercedes
  • má funkční klakson
  • odrážením se nohama dítě nenabere příliš velkou rychlost - bezpečná jízda
  • nový typ řízení pro snadné otáčení
  • nadstandardní záruka 3 roky
  • nosnost 50 kg
  • je chráněno před poškozením sluncem, dlouho vypadá jako nové
  • přísné testování zaručuje vysokou kvalitu a bezpečnost
  • stabilní kolečka a ergonomicky tvarované sedlo
  • využití v interiéru i exteriéru
  • z kvalitních a odolných materiálů
  • vhodné od 18 do 36 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu71*31*43 cm
Celková výška43 cm
Rozměry balení70*29*35 cm
Celková délka71 cm
ZvukovéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,9 kg
Nosnost50 kg
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.