Odrážedlo s pedály Paw Patrol Mondo plastové od 2 let

Popis produktu

Dětské odrážedlo s pedály od italského výrobce Mondo je kvalitní pohybová pomůcka pro všechny děti od 12 měsíců. Odrážedlo je vyhotoveno v červeno-žluto-modré barevné kombinaci, která se zalíbí dětem na první pohled a potěší je i vyobrazený motiv z dětské animované série Paw Patrol. Vyrobeno je z kvalitního a odolného plastu, takže dětem vydrží opravdu dlouhou dobu. Odrážedlo ve tvaru motorky pomáhá dětem při rozvoji pohybových schopností a je vybaveno třemi pevnými a stabilními kolečky, která umožňují snadnou jízdu.

Na předním kolečka se nacházejí také pedály, takže děti využijí odrážedlo i jako tříkolku. Odrážedlo je vybaveno ergonomickým sedadlem, na kterém se bude dětem pohodlně sedět. V zadní části odrážedla se nachází praktická nádoba, do které si děti mohou naložit své oblíbené hračky. Na řídítkách odrážedla je další úložný prostor ve tvaru boxu, přičemž je na něm pěkný obrázek populárních hrdinů ze série Paw Patrol.

Motorka pro děti má široké využití. Díky kompaktní velikosti je praktická, lehká a využitelná v interiéru i exteriéru. Využijte krásné počasí a dopřejte svému děťátku veselé chvíle strávené na dětském odrážedle ve stylu motorky. Jelikož dítě sedí na sedadle široce rozkročené, podporuje to správný vývin kyčlí dítěte. S odrážedlem Paw Patrol se dítě naučí správně udržovat rovnováhu, posiluje si ruce i nohy, je to výborná příprava na dětské kolo. Řídítka jsou přizpůsobeny pro malé dětské ruce a pohodlně se drží. Rozměry odrážedla pro děti jsou 60*44*50 cm. 

Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních dětských produktů a hraček a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů. Výrobky od společnosti Mondo splňují přísná evropská kritéria kvality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodItaly
Rozměry produktu60*44*50 cm
Celková výška50 cm
Rozměry balení59*27*43 cm
Celková délka60 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.