Odrážedlo Rookie Ride-on Pink Smoby s kovovou konstrukcí a otočnými řídítky od 12 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo Rookie Ride-on Pink od francouzské značky Smoby představuje skvělý dárek pro všechny děti a zejména dívky od 12 měsíců. Dětské odrážedlo je vybaveno odolnou kovovou konstrukcí, která se vyznačuje vysokou pevností a stabilitou. Ergonomicky tvarované sedátko nabídne dětem pohodlí i při delším sezení. Jízda na odrážedle je velmi pohodlná díky 4 tichým EVA kolečkům, která jsou vyrobena ze speciálního materiálu, kombinujícího výhody tichých gumových koleček a odolného plastu. Dítě si tak může užívat hladké a příjemné jízdy.

V zadní části odrážedla se nachází praktický box na hračky a přímo pod sedadlem i držadlo, díky kterému se odrážedlo snadno přenáší. Měkká protiskluzová řídítka jsou příjemná na dotek a řídicí systém umožňuje dítěti otáčet řídítka pouze do určitého úhlu, čímž se zaručí bezpečná jízda. Odrážedlo pomáhá dětem správně udržovat rovnováhu, při jízdě si zlepšují reflexy, odhad vzdáleností, rovněž si zpevňují svaly na rukou a nohou. Rozměry odrážedla jsou 52*30*38 cm, výška sedáku je 22 cm. Celková nosnost odrážedla je 25 kg.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu52*30*38 cm
Rozměry balení51*15*26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.