Odrážedlo Rookie Pink Smoby s kovovou konstrukcí a točícími řídítky od 12 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo Rookie Pink od předního francouzského výrobce Smoby je moderní odrážedlo, vhodné zejména pro dívky od 12 měsíců. Disponuje pevnou kovovou konstrukcí, která se vyznačuje vysokou kvalitou a odolností. Ergonomicky tvarované sedadlo nabídne dětem pohodlí i při dlouhých trasách. Stabilní 4kolový systém sestává z EVA koleček ze speciálního materiálu, kombinujícího výhody tichých gumových koleček a odolného plastu. Dítě si tak může užívat hladkou a tichou jízdu.

Růžovo-modré odrážedlo Rookie má v zadní části praktický box na hračky a pod sedadlem se nachází praktické držadlo, díky kterému se snadno přenáší. Protiskluzová řídítka jsou vybavena bezpečnostním systémem, který umožňuje dítěti při jízdě otáčet řídítky pouze do určitého úhlu, takže se bude při jízdě cítit bezpečně a komfortně.

Sportovní hračka je určena pro všechny malé sportovce, přičemž jim pomáhá správně udržovat rovnováhu, zlepšovat si reflexy, prostorové vidění a odhad vzdáleností. Ježděním se podporuje rozvoj stability a svalstva, přispívá ke všestrannému vývoji dítěte, které nabírá sebedůvěru a zároveň se baví. Rozměry produktu jsou 52*30*38 cm, přičemž jeho celková výška je 38 cm. Hmotnost odrážedla je pouze 1,9 kg a nosnost 25 kg.

Renomovaná francouzská značka Smoby vyrábí kvalitní hračky pro děti již celá desetiletí. Hračky od Smoby splňují nejpřísnější evropská kritéria kvality, odolnosti a zároveň mají jedinečný design, který v sobě nese francouzskou dokonalost, šarm, a preciznost. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu52*30*38 cm
Celková výška38 cm
Rozměry balení45*15*26 cm
Celková délka52 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Nosnost25 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.