Odrážedlo Mickey Kiddieland se zvukem a světlem červené od 12 měsíců

Popis produktu

Dětské odrážedlo se zvukem a světlem Mickey Kiddieland je červené odrážedlo s oblíbeným motivem pohádkového Mickey Mouse, populární postavičky, kterou milují děti po celém světě. Dětské odrážedlo je vyhotoveno ve veselých barvách, které rozveselí den každému dítěti od 12 měsíců. Vaše dcerka nebo synek může bez obav jezdit sem a tam a přitom si užívat všechny zvukové a světelné efekty.

Odrážedlo pro děti Kiddieland je jako skutečné autíčko a vydává zvuky a svítí mu směrovka napravo a nalevo. Dítě se zabaví s multifunkčním volantem a přední částí odrážedla, kde najde mnoho skvělých tlačítek, které vydávají zvuky a nebo svítí. Součástí dětského odrážedla jsou i přiložené baterie. Jízda na dětském odrážedle je pro děti přínosná. Dítě má k dispozici opěrku zad, která mu pomůže k bezpečné jízdě. Dítě si zlepšuje jemnou motoriku a pohybové dovednosti.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet pečlivým rodičům hračky, při kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti

  • motiv Mickey Mouse
  • pro děti od 12 měsíců
  • zvukové a světelné efekty
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu50*24*47 cm
Rozměry balení52*26*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.