Odrážedlo Princezny s hrající hvězdou Kiddieland Activity se světlem a hudbou od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland odrážedlo Activity Princezny s hrající hvězdou je velmi kvalitní masivní odrážedlo pro děti od 12 do 36 měsíců, v růžové barvě. Bude hezké po dlouhá léta, bude se líbit více generacím. Má spoustu zvukových, světelných a mechanických funkcí, které se nejmenším dětem velmi líbí. Mohou mačkat různé knoflíky, vytáčet páčkami doprava, doleva, nahoru, dolů, kroutit a otevírat a přitom sledovat reakci autíčka na pohyb. Když auto jednou zahouká, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka. Po stisknutí startovacího klíče dětského odrážedla se ozve zvuk nastartovaného auta a po stisknutí trouby zahraje pěkná melodie.

Autíčko má velmi kvalitní plastová kolečka, bezpečné a velmi pohodlné, ergonomicky vytvarované sedadlo, které lze nadzvednout a uložit do něj hračky. Když se dítě učí chodit, dělá první krůčky, drží se zadní opěrky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Později sedá na auto a odráží se nohama, snadno se posouvá dopředu nebo couvá. Volantem se přední kolečka odrážedla pro děti vytáčejí do boků a dítě mění směr jízdy. Autíčko Disney Princezny má krásnou růžovou barvu. Je doladěné barevnými drobnostmi a vyzdobené obrázky Disney Princezen. Toto krásné dětské odrážedlo jistě potěší každé dítě a hrou se zároveň rozvíjí jemná motorika, logické myšlení, paměť, pohybová zručnost a rovnováha dětí. Dětské odrážedlo funguje na 2 x AA baterie. Volant odrážedla lze otáčet do stran o 30°.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získaly v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet pečlivým rodičům takové hračky, při kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit. Zároveň Kiddieland nezapomíná na nejvyšší standardy a bezpečnost prodávaných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu51*26*32 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.