Balanční odrážedlo Paw Patrol Smoby s kovovou konstrukcí a nastavitelným sedadlem od 24 měsíců

Popis produktu

Balanční odrážedlo Paw Patrol od francouzského výrobce Smoby je originální balanční odrážedlo pro děti s nejmodernějším designem. Je vhodné pro všechny děti od 18 měsíců, barevně se hodí hlavně pro chlapce. Na řídítkách odrážedla se nachází vyobrazený animovaný motiv Paw Patrol, oblíbené dětské animované televizní série, který překvapí každé dítě. Balanční odrážedlo Smoby má krásné červeno-modré provedení. Dětské balanční odrážedlo má pevnou kovovou konstrukci a výškově nastavitelné sedadlo. Roste s dítětem až do doby, kdy je připraveno na svoje první kolo. Je to skvělý mezistupeň při přechodu z dětské tříkolky na první kolo. Rozměry odrážedla jsou 77*40*49 cm. Výška sedáku je 33–38 cm a je nastavitelná podle potřeb dítěte.

Výhodou balančního odrážedla oproti klasickým čtyřkolovým autíčkům je potřeba udržovat rovnováhu. Dítě se musí spoléhat na sebe, zpevňuje svaly zad, posiluje nohy a tříbí rovnováhu. Dětské balanční odrážedlo je velmi pohodlné a bezpečné. Dítě jízdou na balančním odrážedle nabírá jistotu a učí se udržovat rovnováhu, přičemž nedokáže vyvinout vysokou rychlost, protože se odráží nohama. Dětská odrážedla od Smoby jsou zárukou kvality ověřené během dlouhých let. Odrážedlo se plně přizpůsobí potřebám vašeho děťátka. Odrážedlo má kvalitní a tichá kola pro hladkou jízdu, která mají průměr 25 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, které slouží jako preventivní ochrana před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Vlastnosti

  • nejmodernější design
  • vyobrazený motiv Paw Patrol
  • odrážedlo, se kterým se děti učí udržovat rovnováhu
  • zabezpečí snadnější přechod na první kolo
  • tichá kolečka s průměrem 25 cm
  • pevná kovová konstrukce
  • nastavitelná výška sedadla
  • odrážedlo roste spolu s dítětem
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodné od 18 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu76*39*48 cm
Celková výška48 cm
Rozměry balení26*30*64 cm
Výška sedací plochy35 - 40 cm
Celková délka76 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,3 kg
KolaEVA wheels - Ø 25 cm
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.