Odrážedlo motorka Speed Runner BIG s výškově nastavitelným sedadlem a řídítky od 18 měsíců

Popis produktu

Motorka Speed Runner od německého výrobce BIG představuje vynikající sportovní odrážedlo pro všechny chlapce a dívky již od 18 měsíců. Moderní oranžo-černé odrážedlo ve tvaru rychlé motorky je vybaveno pevnou kovovou konstrukcí v kombinaci s robustními plastovými díly. Velká kola s odolnými plášti se postarají o tichou a hladkou jízdu po jakémkoli povrchu. Ergonomické sedátko a protiskluzová řídítka jsou výškově nastavitelné, díky čemuž dokážete odrážedlo přizpůsobit věku a velikosti dítěte. Nádherný design a precizně zpracované detaily na odrážedle přinesou dětem skvělé zážitky při každodenním ježdění.

Chlapci i dívky si odrážedlo oblíbí na první pohled a díky němu si mohou už brzy trénovat svaly na nohou. Sportovní odrážedlo podporuje motorický i pohybový vývoj dětí, získávají rychlejší reflexy, odhad vzdálenosti a sebevědomí. Trénují si svůj smysl pro rovnováhu, odrážedlo představuje skvělou přípravu na první kolo, pyšní se vysokou nosností až 35 kg. Řídítka lze snadno uchopit, speciálně tvarované sedátko poskytne malým sportovcům maximální komfort i při delší jízdě. Rozměry motorky jsou 79*37*51 cm.

Hračky BIG jsou testovány německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Vlastnosti

  • odrážedlo motorka s pevným kovovým rámem
  • plně přizpůsobeno dětským potřebám
  • nosnost 35 kg
  • vhodné pro děti od 18 měsíců
  • výškově nastavitelná řídítka i sedátko
  • protiskluzové rukojeti s vyvýšenými okraji
  • kvalitní německý výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu79*37*51 cm
Výškově nastavitelnéAno
Hmotnost3,3 kg
Nosnost35 kg
Barvačerná
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.