Odrážedlo Classic Scooter BIG elektronické s gumovými dvojitými koly tyrkysové od 18 měsíců

Popis produktu

Překvapte své dítě skvělým odrážedlem Classic Scooter od německého výrobce BIG. Nadčasové retro odrážedlo v krásném tyrkysovém provedení nabídne dětem od 18 měsíců množství skvělých funkcí. Tento oblíbený dětský dopravní prostředek se startuje pomocí mechanického klíče. V přední části má na řídítkách umístěný reflektor a na palubní desce se nachází elektronický klakson, který vydává realistické zvuky. Pod ergonomicky tvarovaným sedlem se skrývá úložný prostor, do kterého si závodník uloží své hračky. O spolehlivý chod odrážedla se postarají gumová kolečka, která jsou v zadní části zdvojená pro extra stabilitu. Jsou velmi tichá a poskytují při jízdě ten nejvyšší komfort.

Odrážedlo ve tvaru skútru je výbornou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. Zpevňuje nohy, tříbí rovnováhu a zlepšuje reflexy, podporuje správný vývoj kyčelních kloubů, neboť dítě sedí na odrážedle široce rozkročené. Je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou životnost. Řídítka na odrážedle jsou ergonomická, umožňují snadnou manipulaci a mají vůli do stran 30°. Na koncích jsou vyvýšená – pro ochranu dětských rukou proti odřeninám. Rozměry odrážedla jsou 65*34*48 cm a funguje na 3 baterie typu LR44, které jsou součástí balení. Váha odrážedla je pouze 2,4 kg, takže si ho dítě může vzít i na výlet se svými rodiči. Výška sedadla od země je 30 cm.

Německý výrobce BIG produkuje kvalitní hračky pro děti různých věkových kategorií. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Odrážedlo pro děti je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu65*34*48 cm
Celková výška48 cm
Rozměry balení39*24*59 cm
Výška sedací plochy30 cm
Celková délka65 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,4 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.