Světélkující odrážedlo Minnie Kiddieland růžové od 12 měsíců

Popis produktu

Světélkující dětské odrážedlo Minnie od Kiddieland je kvalitní odrážedlo pro děti od 12 měsíců v růžové barvě. Má mnoho zvukových, světelných a mechanických funkcí, které se nejmenším dětem moc líbí, například klakson, se kterým může děťátko troubit. Se světélkujícími motivy a zvuky, které odrážedlo vydává, se bude vaše malá slečna cítit skutečně výjimečně.

Autíčko má kvalitní plastová kolečka, bezpečné a velmi pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo. Když se dítě učí chodit, dělá první krůčky, drží se zadní opěrky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Později sedá na auto a odráží se nohami, snadno se posouvá dopředu nebo couvá. Volantem se přední kolečka odrážedla vytáčejí do stran a dítě mění směr jízdy. Odrážedlo má krásnou růžovou barvu a praktický úložný prostor pod sedačkou. Je doladěné barevnými drobnostmi a vyzdobené obrázky krásné Minnie.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje už od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířený na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jeho cílem je nabízet starostlivým rodičům hračky, u kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti

  • kvalitní a bezpečné
  • hravý růžový design Minnie
  • pro děti od 12 měsíců
  • atraktivní design
  • se světlem a zvukem
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.