Odrážedlo a chodítko Minnie Disney Smoby s opěrkou a úložným prostorem růžové od 10 měsíců

Popis produktu

Dětské autíčko Minnie Smoby, které v sobě ukrývá odrážedlo a chodítko v jednom, je určeno pro děti od 10 do 36 měsíců. Dětské odrážedlo Minnie roste společně s vaší ratolestí. 10 měsíční dítě používá chodítko jako pomůcku při svých prvních krocích. Poté, když trochu vyroste, si na autíčko sedne a odráží se nohama. Kolečka na odrážedle jsou kvalitní a odolná, jsou vyrobena z měkčeného plastu, a proto se na nich jezdí dobře v exteriéru i v interiéru. Sedadlo je ergonomicky tvarované, sezení je tedy velmi pohodlné. Pod sedadlem se nachází tajný úložný prostor, kde si vaše dítě může schovávat tajné poklady, které našlo cestou. Rozměry dětského odrážedla jsou 46*27*40 cm, přičemž celková výška odrážedla je 40cm.

Díky odrážedlu si dítě zdokonaluje v udržování rovnováhy a posiluje tím své svalstvo. Široké sedadlo na autíčku přispívá ke správnému vývinu kyčelních kloubů u dětí. Dětské odrážedlo pomáhá dětem při jejich pohybovém a motorickém vývoji. Odrážedlo má velmi veselé barvy s motivem Minnie Disney a dalšími dětskými prvky. Postavičky z Disney jsou oblíbené a populární u všech malých dětí, které sledují jejich příběhy. Odrážedlo pro děti Smoby je vyrobeno z kvalitních a skutečně odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Volant je možné otáčet do každé strany o 30 stupňů. Vaše dítě se bude cítit, jako kdyby bylo skutečným účastníkem silničního provozu.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který má dlouhou tradici a vyrábí ty nejkvalitnější plastové hračky v originálním provedení. Plast je velmi jemný a sametový na dotek. Všechny hračky jsou vyrobeny tak, aby dbaly o bezpečnost dětí. Každá hračka má zaoblené hrany a proces výroby je přísně kontrolován. Plast na hračkách Smoby je příjemný a sametový na dotek. Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, aby se děti při hře nezranily. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Vlastnosti

  • je využitelné jako chodítko a odrážedlo
  • volant se otáčí do stran o 30°
  • rozměry autíčka jsou 46*27*40 cm
  • kvalitní kolečka z měkčeného plastu
  • vhodné od 10 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení56*25*27 cm
Celková délka54 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.