Odrážedlo Minnie Smoby s klaksonem růžové od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby odrážedlo pro děti vás a vaše ratolesti jistě zaujme retro stylem, který se odráží v jeho designu a stylu. Odrážedlo má krásnou něžnou kombinaci růžové a fialové, s motivem Minnie. Dětské odrážedlo ve tvaru retro auta je vhodné pro děti od 12 měsíců. Děťátko si už velmi brzy může na odrážedle trénovat svaly na nohou, zatímco nabude jistotu a začne chodit samo. Odrážedlo Smoby ve stylu Minnie může sloužit dětičkám až do tří let. Odrážedlo je vyhotoveno ve veselém retro stylu, který dekorují pěkné veselé nálepky. Volant odrážedla určuje směr jízdy a navíc je vybaven funkčním klaksonem. Volant má vůli do stran 30°.

Smoby dětské odrážedlo v provedení růžového autíčka je skvělou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Smoby dětské odrážedlo Minnie je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s francouzskou dokonalostí a precizností. Rozměry odrážedla pro děti jsou 58*29*35 cm. Motiv Minnie je barevně je vhodný hlavně pro holčičky. Výška sedadla od země je 24 cm a jeho šířka je 18 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro malé řidičky. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu58*29*35 cm
Celková výška35 cm
Rozměry balení59*30*35 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,00 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.