Odrážedlo se zvukem a světlem Minnie Activity Kiddieland se dvěma vrtulemi od 12 měsíců

Popis produktu

Dětské odrážedlo s pohádkovým motivem sympatické pilotky Minnie je moderní růžové odrážedlo ve tvaru letadla, se kterým se zabaví děti a zejména holčičky od 12 do 36 měsíců. Toto krásné odrážedlo se vyznačuje 2 vrtulkami na křídlech, které se dokáží otáčet, takže si dítě připadá jako skutečný pilot. Letadélko potěší děti světelnými efekty a rovněž je překvapí i realistické zvuky vzletu a přistávání. Volant s tlačítky je ve tvaru leteckého kormidla, přičemž na přední straně kokpitu je figurka Minnie, která absolvuje let spolu s dítětem. Tato originální hračka pomůže dětem s rozvojem jemné motoriky, fantazie a představivosti.

Letadlo má kvalitní plastová kolečka, bezpečné a velmi pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo. Volantem se přední kolečka odrážedla dokáží nasměrovat do stran a dítě mění směr jízdy. Dětské odrážedlo je tou správnou volbou pro každého malého pilota, který obdivuje svět letadel. Na boku letadla je obrázek Usměvavé Minnie, která holčičky vždy rozveselí. Součástí balení jsou i baterie 3 x AA. Stabilní a odolná plastová konstrukce vydrží s dětem dlouhá léta a pomůže jim všestranně se vyvíjet.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet starostlivým rodičům hračky, při kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti

  • kvalitní a bezpečné odrážedlo
  • robustná konstrukce
  • veselé barevné provedení s Minnie
  • elektronické funkce – zvukové a světelné
  • růžové provedení
  • 2 vrtulky na křídlech
  • rozvíjí představivost a motorické funkce
  • od 12 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu52*46*39 cm
Rozměry balení54*27*36 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 3 x AA/LR6 included
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.