Odrážedlo Mickey Smoby s klaksonem červené od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby odrážedlo pro děti upoutá každé děťátko už na první pohled svými výraznými barvami a jedinečným retro stylem, který se odráží ve tvaru a designu autíčka pro děti. Odrážedlo v krásné červené barvě doplněné modrými komponentami je vhodné pro děti od 12 měsíců. Děťátko si už velmi brzy může na odrážedle trénovat svaly na nohou, zatímco nabude jistotu a začne chodit samo. Odrážedlo Smoby ve stylu Mickey Mouse může sloužit dětičkám až do tří let. Odrážedlo je vyhotoveno ve veselém retro designu, který dekorují postavičky Mickeyho, Goofyho a Donalda. Volant odrážedla určuje směr jízdy a navíc je vybaven funkčním klaksonem. S klaksonem děti zažijí určitě kopec zábavy, mohou se hrát na opravdových řidičů. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Smoby dětské odrážedlo v provedení červeného autíčka je skvělou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Smoby dětské odrážedlo Mickey je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s francouzskou dokonalostí a precizností. Rozměry odrážedla pro děti jsou 58*29*35 cm. výška odrážedla od země je 24 cm a jeho šířka je 18 cm. Motiv Mickey je vhodný hlavně pro chlapečky, určitě se mu však potěší i holčičky. 

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro malé jezdce. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu58*29*35 cm
Celková výška35 cm
Rozměry balení59*30*35 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,00 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.