Odrážedlo s bagrem Mickey Kiddieland se zvukem a světlem od 12 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo s bagrem Mickey od Kiddieland je krásné a moderní odrážedlo v oranžovém provedení, které je vhodné pro všechny děti a zejména chlapce od 12 do 36 měsíců. Dětské odrážedlo s motivem a postavičkou Mickeyho v přední části odrážedla rozveselí každého chlapečka a nebude se s ním chtít rozloučit. Děti se zabaví při zábavných zvucích a světlech, přičemž se naučí bagrovat díky pohyblivému ramenu jako skuteční stavbaři. Na palubní desce odrážedla se nacházejí interaktivní aktivity, díky kterým se děti vydrží bavit dlouhé hodiny.

Autíčko má kvalitní plastová kolečka, bezpečné a velmi pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo s kvalitní opěrkou zad. Když se dítě učí chodit, dělá první krůčky, drží se zadní opěrky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Později sedá na auto a odráží se nohama, snadno se posouvá dopředu nebo couvá. Volantem se přední kolečka odrážedla vytáčejí do boků a dítě mění směr jízdy. Odrážedlo Mickey je krásným dárkem pro každého chlapce, má bezpečnou a stabilní konstrukci a je vyzdobeno krásným Disney obrázky. Součástí balení jsou i baterie typu 2 x AA.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet pečlivým rodičům hračky, při kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti

  • kvalitní a bezpečné odrážedlo ve tvaru bagru
  • hravý design s motivem Mickey
  • pro děti od 12 do 36 měsíců
  • pohádkový design
  • zvukové a světelné funkce
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu51*25*38 cm
Rozměry balení52*27*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.