Odrážedlo Mickey Disney Rookie Ride-On Smoby s kovovou konstrukcí a točicími řídítky od 12 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo Disney Rookie Ride-On od francouzského Smoby je stylové odrážedlo s motivem Mickey Mouse, které si oblíbí kluci i holky již od 12 měsíců. Červené odrážedlo je vybaveno špičkovou kovovou konstrukcí, která se vyznačuje vysokou kvalitou a odolností, ergonomicky tvarované sedátko nabídne dětem pohodlí i při dlouhých trasách. Prvotřídní EVA kolečka jsou vyrobena ze speciálního materiálu, kombinujícího výhody tichých gumových koleček a odolného plastu. Dítě si tak může užívat hladkou a tichou jízdu.

V zadní části odrážedla se nachází praktický box na hračky a pod sedadlem se nachází praktické držadlo, díky kterému se odrážedlo snadno přenáší. Protiskluzová řídítka jsou vybavena bezpečnostním systémem, který umožňuje dítěti při jízdě otáčet řídítky pouze do určitého úhlu, takže se bude při jízdě cítit bezpečně a komfortně.

Odrážedlo je určeno pro všechny malé sportovce, přičemž jim pomáhá správně udržovat rovnováhu, zlepšovat si reflexy, prostorové vidění a odhad vzdáleností. Jízda na odrážedle podporuje také rozvoj stability a svalstva dítěte. Odrážedlo Smoby přispívá k všestrannému vývoji dítěte, které nabírá sebedůvěru a zároveň se baví. Rozměry odrážedla jsou 52*30*38 cm, přičemž sedátko je ve výšce 22 cm. Na odrážedle se odveze dítě s maximální hmotností 25 kg. Váha odrážedla je pouhých 2 kg.

Francouzský Smoby přináší dětem kvalitní hračky s originálním designem již po dlouhá léta. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu52*30*38 cm
Celková výška38 cm
Hmotnost2 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.