Odrážedlo Medvídek Pú Smoby Buggymobile s rukojetí od 10 měsíců

Popis produktu

Smoby dětské odrážedlo Medvídek Pú Buggymobile s vodicí rukojetí je krásná hračka vhodná pro děti od 10 měsíců. Zpočátku poslouží toto zeleno-fialové veselé odrážedlo místo kočárku při procházkách venku. Pohodlné sezení nejmenších dětí zajišťuje vysoká zádová opěrka a ochranná opěrka po obou stranách sedáku. Nožky má děťátko položené na podložce, kterou později víte vybrat a děťátko se bude v autíčku odrážet nožkami. V tomto věku, kdy děťátko se už dokáže v autíčku pohybovat samo, můžete složit vodicí rukojeť. jakož i boční opěrky rukou.

Radost malým jezdcům udělají nejen zářivé barvy a obrázky postaviček z pohádky Medveík Pú, ale i klakson, který se nachází na volantu. Jasné a výrazné barvy, jedinečný design a všestranné použití zaručí, že se s dětským odrážedlem Smoby vaši nejmenší nebudou nikdy nudit. Pomocí odrážedla se rozvíjejí pohybové dovednosti dětí, posiluje se svalstvo na nohou i rukou. Děti se přibližují světu dospělých tím, že se hrají na řidiče dopravních prostředků. Malí jezdci se určitě velmi potěší, když je obdarujete tímto krásným odrážedlem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Obsahuje UV filtr, který chrání barvy hračky před vyblednutím a tak zůstanou stejně zářivé během dlouhých let a hračka vypadá dlouho jako nová. Výrobky Smoby splňují i ​​ty nejpřísnější kritéria, při výrobě se dbá na bezpečnost nejmenších dětí, mají vysokou kvalitu Evropské unie. Barvy rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Rozměry dětského odrážedla jsou 93*74*46 cm.

Vlastnosti

  • autíčko - odrážedlo v jednom
  • výrazné barvy si zamiluje každé dítko
  • plastová kolečka pro tichou jízdu
  • od 10 měsíců
  • vysoká zádová opěrka a boční opěrky rukou pro bezpečnost během sezení
  • pohodlné sedadlo
  • dítě posiluje svalstvo, učí se chodit a udržovat rovnováhu
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu93*74*46 cm
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.