Odrážedlo s ohrádkou Koník Auto Balade Smoby s vodicí tyčí a úložným prostorem od 6 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo a chodítko Balade od francouzského výrobce Smoby dokáže růst s dítětem již od 6 měsíců díky odnímatelným částem. Jednoduchým způsobem, bez použití nářadí se přizpůsobí potřebám vašeho děťátka. Děťátko od 6 měsíců sedí pohodlně a bezpečně na sedadle a nechá se vozit. Pomocí vodicí rukojeti s pevnou kovovou konstrukcí je ovládání odrážedla praktické a pohodlné. 10měsíční dítě používá chodítko jako pomůcku při svých prvních krocích. Poté, když trochu vyroste, si na autíčko sedne a odráží se nohama. Kolečka na odrážedle jsou kvalitní a odolná, jezdí se na nich dobře v exteriéru i v interiéru.

Nádherné provedení v modro-žluté barevné kombinaci s motivem veselého koníka zaujme děti na první pohled. Sedadlo je ergonomicky tvarované, přizpůsobené potřebám dětí. Pod sedačkou se nachází tajný úložný prostor, do kterého si váš nejmenší může schovávat různé hračky a drobnosti. Bezpečnost dítěte je zaručena díky 3bodovému pásu, bezpečnostní ohrádce a systému proti převrhnutí odrážedla. Hračka se rychle může přeměnit na dětské autíčko – odrážedlo. Jednoduše odpojíte rodičovskou rukojeť a bezpečnostní ohrádku.

Díky odrážedlu se dítě zdokonaluje v udržování rovnováhy a posiluje tím své svalstvo. Pomáhá dětem při jejich pohybovém a motorickém vývoji. Je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které jsou zároveň příjemně jemné na dotek. Rozměry produktu jsou 54*41*47 cm, přičemž celková výška je 40 cm.

Smoby je renomovaný francouzský producent plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*41*47 cm
Celková výška47 cm
Rozměry balení38*26*62 cm
Celková délka54 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,2 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.