Odrážedlo a koloběžka All in One 4v1 smarTrike s vodicí rukojetí zelené od 10 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo All in One 4v1 je multifunkční pohybová pomůcka v krásné zelené barvě. Je vhodná pro kluky i holky. Roste spolu s dítětem od 6 do 48 měsíců, ale využije ho i když bude starší. Dětské odrážedlo se dá využít na 4 různé způsoby, proto ho milují nejen děti, ale díky jeho výhodám i rodiče. Každý rodič ví ocenit fakt, že s odrážedlem All in One se děťátko zahraje od 6 měsíců až do 4 let nebo i déle. Vaše dítě je v odrážedle bezpečně zajištěno. Je připoutáno tříbodovým bezpečnostním pásem, který má měkké polstrování a dítě fixuje. Dítě má ruce položené na hrazdě a nohy na podlaze odrážedla. Rodič ocení i praktickou rodičovskou tašku, do které se dají uložit různé drobnosti, třeba při procházce s děťátkem.

Od 6 měsíců, v prvním kroku lze odrážedlo použít podobně jako kočárek. Směr jízdy určuje rodič prostřednictvím teleskopické rukojeti. Rodičovská rukojeť se dá nastavit podle potřeby a dá se odmontovat. Dítě během jízdy odpočívá, pozoruje okolní svět. Je pevně jištěné pásem s měkkým polstrováním. Ve druhém kroku, když má dítě 10 měsíců, rodič vozí děťátko na odrážedle bez měkkého polstrování na sedadle. Když má dítě 14 měsíců, ve třetím kroku se z této skvělé hračky smarTrike stává opravdové odrážedlo. Bezpečnostní ohrádka a rodičovská madlo jsou odmontovány a dítě si užívá samostatnou jízdu. Odráží se nožkami od země a posiluje svalstvo nohou. Posledním krokem přeměny odrážedla je jeho transformace na dětskou koloběžku. Tu dítě využije od 24 měsíců. Při této přeměně se jednoduše sedací část nastaví do svislé polohy. Dítě stojí jednou nohou na odrážedle a druhou se odráží od země.

Odrážedlo smarTrike All in One v sobě spojuje několik inovační myšlenky, díky čemuž má opravdu široké využití v průběhu života dítěte. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, má pevnou kovovou konstrukci. Jednotlivé části se dají jednoduše odpojovat a odrážedlo se tak plně přizpůsobí potřebám dítěte. Kola odrážedla jsou gumové, mají tichý chod pro příjemnou jízdu. Odrážedlo pro děti přispívá k motorickému a fyziologickému rozvoji dítěte. Pohyb na čerstvém vzduchu buduje u dětí lásku k aktivnímu způsobu života.

Jízda jako v kočárku, odrážení na odrážedle nebo jízda na koloběžce. To vše jsou velmi zábavné činnosti, které milují děti na celém světě. Výrobce smarTrike vám nabízí jedinečnou možnost, jak tyto zábavné aktivity poskytnout vašim dětičkám v jedné hračce. All in One děti využijí velmi dlouhou dobu, díky kvalitním materiálům vydrží dlouhá léta. Výrobce smarTrike je celosvětově nejprodávanější a navíc oceňovaný výrobce dětských tříkolek a odrážedel. Na trhu působí již dekádu a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. Je to světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je jednoznačně zárukou léty ověřené kvality, originality a bezpečnosti.

Vlastnosti

  • teleskopická rodičovská rukojeť
  • praktická taška pro rodiče
  • jemné a měkké polstrování sedáku
  • jednotlivé odnímatelné části
  • kvalitní gumová kolečka s tichým chodem
  • nastavitelné sedadlo odrážedla
  • možnost přeměny odrážedla na koloběžku
  • vhodné pro chlapce i dívku

Výhody

  • extra pohodlí
  • odpočinek dítěte během ovládání rodičům
  • extra bezpečnost
  • pohodlí v rané fázi ježdění
  • trvanlivost a kvalita
  • maximální a multifunkční využití
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu74*39*41 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.