Odrážedlo a koloběžka All in One 2v1 smarTrike červené od 15 měsíců

Popis produktu

Dětské odrážedlo smarTrike All in One 2v1 je vhodné pro děti již od 14 měsíců. Odrážedlo má 4 pevná kola vyrobeny z kvalitní gumy a tak je chod odrážedla příjemný, tichý a odrážedlo je velmi stabilní. Díky důmyslné technologii inovativního výrobce dětských odrážedel a tříkolek smarTrike můžete odrážedlo jednoduše transformovat na stabilní dětskou koloběžku. Koloběžka díky 4 kolečkům stojí samostatně. Odrážedlo a koloběžka v jednom jsou vyrobeny z kvalitního plastového materiálu který má dlouholetou trvanlivost a vysokou kvalitu. Dítě se během jízdy na odrážedle drží řidítek a užívá si jízdu. Jízda na odrážedle prospívá při fyzickém rozvoji dítěte, nohama se odráží, co je nejen velká zábava ale tím si posiluje své svaly.

Ve druhém kroku se dá odrážedlo transformovat na koloběžku a dítě již od 24 měsíců brázdí silnice na své první koloběžce.smarTrike odrážedlo pro děti 2v1 je provedeno v krásné kombinaci červené a šedé barvy, která je vhodná pro holčičky i chlapce. Odrážedlo pro děti přispívá k motorickému a fyziologickému rozvoji dítěte a pohyb na čerstvém vzduchu působí velmi pozitivně. Jednoduchým způsobem se sedací část nastaví do svislé polohy a dítě stojí jednou nohou na koloběžce a druhou nohou se odráží. smarTrike All in One 2v1 je opravdu chytrý způsob jak se dá odrážedlo modifikovat a roste spolu s vaším malým pokladem již od 14 měsíců. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů. Jízda na dětském odrážedle je velká zábava. Odrážedlo i koloběžku využije dítě až do 48 měsíců i déle. Materiály z nichž je odrážedlo vyrobeno budou vypadat jako nové během dlouhých let. Výrobce smarTrike je celosvětově nejprodávanější a navíc oceňovaný výrobce dětských tříkolek a odrážedel. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. Výrobce smarTrike  je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zaručeně zárukou kvality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.