Odrážedlo Initio Green Smoby a chodítko s opěrkou a úložným prostorem od 10 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo pro děti Initio Green je nádherné odrážedlo vhodné pro děti od 10 měsíců. Krásná barevná kombinace zelené, červené a žluté nadchne chlapečky i holčičky. Odrážedlo roste spolu s dítětem. Používá ho od 10 měsíců, kdy dítě začíná chodit a dělat své první kroky. Opírá se rukama o zadní opěrku a postupně nabývá jistotu při chození. Sedadlo dětského odrážedla je velmi pohodlné, má ergonomický tvar, proto se dítě neunaví ani po dlouhé jízdě. Dítě ve svých 12 měsících samostatně sedá na autíčko a pomocí nožiček se odráží a posouvá dopředu. Dítě odrážedlo využívá od 10 měsíců až do 3 let. Pod sedadlem autíčka je praktický úložný prostor, kam si dítě může odložit hračky a různé jiné poklady.

Odrážedlo pro děti má sympatickou usměvavou tvář, která působí velmi příjemně, proto mu neodolá žádné děťátko. Je skvělou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. Je vyhotoveno v nádherných barvách a připomíná autíčko, polepené stylovými nálepkami. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Smoby dětské odrážedlo je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s francouzským šarmem a precizností. Rozměry odrážedla pro děti jsou 46*27*40 cm. Maximální zatížení odrážedla je 35 kg. Díky odrážedlu se dítě učí udržet rovnováhu a zároveň posiluje svalstvo na nohách. Je to skvělá pohybová pomůcka. Volant na odrážedle se otáčí o 30 stupňů.

Smoby je renomovaný francouzský producent kvalitních plastových hraček s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Vlastnosti

  • je využitelné jako chodítko a odrážedlo
  • úložný prostor pod sedadlem
  • roste spolu s dítětem
  • volant se otáčí do stran o 30°
  • vysoká opěrka pro bezpečnost během sezení na odrážedle, ale i jako opora při chůzi
  • pohodlné sedadlo
  • dítě posiluje svalstvo, učí se chodit a udržovat rovnováhu
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu46*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení45*19*25 cm
Celková délka46 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1.8 kg
Nosnost35 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.