Odrážedlo hasičské auto Volvo Fire Truck BIG s reálným designem s funkční stříkačkou a odkládací složkou od 24 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo hasičské auto Volvo Fire Truck od německého výrobce BIG představuje skvělou hračku pro všechny děti již od 24 měsíců. Nádherné hasičské auto v červeno-černém provedení vzniklo na základě předlohy modelu hasičského auta Volvo Rosenbauer, díky čemuž zaujme děti na první pohled. V zadní části autíčka se nachází tajná přihrádka, do které si dítě může odložit různé drobnosti. Chlapci a dívky si zahrají na povolání hasičů, těšit se mohou na mechanickou hasičskou stříkačku, která dokáže stříkat vodu až do vzdálenosti 6 metrů. V hasičském autíčku se nachází velká nádrž na vodu o kapacitě 3 litrů.

Kvalitní kola mají povrch z měkčeného plastu, díky čemuž nezanechávají na podlaze stopy, skvěle přiléhají k povrchu a vyznačují se tichým chodem. Dětské požární autíčko je robustní a pevné odrážedlo s oblými tvary. Jeho povrch je chráněn před vyblednutím speciálním UV filtrem, takže si i po dlouhém používání zachová svůj krásný vzhled. Odrážedlo se stane oblíbenou hračkou každého dítěte, které si jej může vzít do parku i na výlety.

Jízda na odrážedle podporuje správný vývoj kyčlí, protože dítě sedí na odrážedle široce rozkročené. Volant odrážedla určuje směr jízdy, má vůli do stran 30°. Moderní odrážedlo pomáhá dětem rozvíjet fyzické schopnosti, rovněž podněcuje v nich rozvoj představivosti a fantazie. Zahrají si na povolání hasičů, při jízdě se učí správně odhadovat vzdálenosti a přizpůsobovat rychlost jízdy okolnímu prostředí.

Německý výrobce BIG produkuje kvalitní hračky pro děti různých věkových kategorií. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Odrážedlo pro děti je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné.

Vlastnosti

  • odrážedlo ve tvaru požárního autíčka Volvo Rosenbauer
  • tajná přihrádka v zadní části odrážedla
  • funkční požární stříkačka s kapacitou nádrže 3 l
  • vhodné od 24 měsíců
  • speciální UV filtr pro ochranu barev
  • tichá kolečka z měkčeného plastu
  • vysoká robustnost a kvalita použitých plastů
  • kvalitní německý výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno v Německu
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.