Odrážedlo a chodítko Frozen Auto Ride-On Disney Smoby s opěrkou a úložným prostorem od 10 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo a chodítko Frozen od francouzského výrobce Smoby s motivem animované pohádky Ledové království potěší každé dítě a zejména dívky od 10 měsíců. Stylové modré odrážedlo roste s vaším dítětem a přizpůsobuje se jeho potřebám. 10měsíční dítě používá chodítko jako pomůcku při svých prvních krocích a od 12 měsíců si může na autíčko sednout a odrážet se nohama. Kvalitní kolečka na odrážedle jsou vyrobena z měkčeného plastu a proto se na nich jezdí dobře v exteriéru i interiéru.

Volant lze otáčet do každé strany o 30 stupňů. Bezpečnost dítěte je zajištěna také díky zábraně, která se nachází v přední části autíčka a zabraňuje jeho převrácení, což ocení i rodiče. Odrážedlo Smoby je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, povrch je jemný, sametový na dotek. S multifunkčním odrážedlem se dítě učí udržovat rovnováhu, posiluje své svalstvo. Dětské odrážedlo také pomáhá dětem při jejich pohybovém a motorickém vývoji. Široké sedátko na autíčku přispívá ke správnému vývoji kyčlí.

Rozměry odrážedla jsou 54*27*40 cm. Sedadlo je ergonomicky tvarováno, nabízí dětem nejvyšší komfort při sezení. Pod sedačkou se nachází tajný úložný prostor, kam si děti mohou schovat různé drobnosti a hračky. Vysoká opěrka je stabilní, děti se mohou o ni bez obav opřít. Krásné barvy na odrážedle a originální obrázky s princeznami Anna a Elsa pomohou dětem s rozvojem fantazie a představivosti, každá jízda bude pro ně pohádkovým zážitkem.

Francouzský Smoby přináší dětem kvalitní hračky s originálním designem již po dlouhá léta. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Hmotnost1,5 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.