Odrážedlo Flippi BIG červeno-zelené od 18 měsíců

Popis produktu

Dětské odrážedlo od německého výrobce hraček BIG je vynikající pohybová pomůcka ve tvaru motorky a je vhodná pro všechny děti od 18 do 36 měsíců. Dětské odrážedlo je vyhotoveno v moderní barevné zeleno-červené kombinaci, která se zalíbí dětem na první pohled. Originální design a sportovní provedení zaručí, že si děti vydrží hrát s odrážedlem dlouhé hodiny. Sedadlo na odrážedle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované, takže se na něm bude dítěti velmi pohodlně sedět. 

Odrážedlo Flippi je vyrobeno z kvalitního plastu, které se vyznačuje odolností a dlouhou životností. Kompaktní velikost odrážedla zaručí, že se velmi snadno přenáší, dá se využít v interiéru i exteriéru. Motorka pro děti váží pouze 0,8 kg a je vybavena stabilními plastovými kolečky, na které se malí motoristé mohou spolehnout. Rukojeti na odrážedle jsou komfortní, přizpůsobené pro dětské ručky. Rozměry odrážedla jsou 49*21*36 cm, přičemž jeho celková výška je 36 cm a délka 49 cm. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Motorka pro děti přináší vašemu potomkovi nejen radost a zábavu, ale zároveň mu pomáhá při rozvoji pohybových schopností. Speciálně vytvarované sedadlo na motorce Flippi způsobuje, že dítě sedí široce rozkročené, což podporuje správný vývin kyčelních kloubů dítěte. S tímto odrážedlem si dítě rozvíjí svou fantazii a představivost, zlepšuje motorické dovednosti a posiluje svalstvo na celém těle. Vysoká kvalita a sportovní vzhled odrážedla BIG zaručí dětem dlouhé hodiny skvělé zábavy.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Odrážedlo je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Vlastnosti

  • originální design odrážedla v podobě motorky
  • atraktivní barevné provedení
  • nízká hmotnost
  • nadstandardní záruka 3 roky
  • přísné testování zaručuje vysokou kvalitu a bezpečnost
  • z kvalitních a odolných materiálů
  • vhodné od 18 do 36 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu21*49*36 cm
Celková výška36 cm
Celková délka49 cm
Hmotnost0,8 kg
Nosnost25 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.