Odrážedlo štvorkolka Quad Racing Red BIG červené

Popis produktu

Odrážedlo čtyřkolka Quad Racing Red představuje vynikající dárek pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let. Terénní odrážedlo v červeno-černém provedení nabídne malým řidičům realistické zážitky při jízdě v každém terénu, přičemž si trénují svaly na nohou a rukou. Jelikož se autíčko pohybuje pomocí odrážení, dítě nenabere tak velkou rychlost jako například při jízdě na kole. Odrážedlo BIG ve stylu terénního auta dekorují originální nálepky. Volant odrážedla lze otáčet do stran o 30 stupňů a je vybaven mechanickým klaksonem. Barvy odrážedla jsou chráněny před poškozením slunečními paprsky UV filtrem, díky čemuž si zachová odrážedlo krásný vzhled i po letech používání. Dětské odrážedlo je skvělou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. 

Robustní kola čtyřkolky Quad Red mají vynikající přilnavost a poměrně nízkou hlučnost, což zvyšuje komfort při ježdění. Sedačka odrážedla je ergonomicky tvarovaná a uzpůsobená i pro vyložení kolena, aby se dítě mohlo odrážet podobně jako na koloběžce. V přední a zadní části odrážedla se nacházejí konektory pro připojení doplňků značky BIG. Pod volantem se nachází tajná přihrádka, do které si může dítě schovat různé drobnosti. Odrážedlo je vyrobeno z kvalitních plastových materiálů se zaoblenými hranami, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem.

Německý výrobce BIG produkuje kvalitní hračky pro děti různých věkových kategorií. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Odrážedlo pro děti je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné.

Vlastnosti

  • originální design odrážedla v podobě čtyřkolky
  • funkční klakson
  • úložný prostor pod volantem pro různé drobnosti
  • UV filtr chrání barvy odrážedla před vyblednutím
  • robustní kolečka a ergonomicky tvarované sedátko
  • využití v interiéru i exteriéru
  • z kvalitních a odolných materiálů
  • vhodné od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.