Odrážedlo čtyřkolka Quad BIG s klaksonem černé

Popis produktu

BIG odrážedlo pro děti Quad v provedení čtyřkolky vás zaujme krásným terénním provedením. Odrážedlo v neutrální černé barvě se zelenými doplňky je vhodné pro větší děti od tří let. Pro dítě je odrážedlo Quad velmi atraktivní hračka, na níž může trénovat svaly na nohou a zažít spoustu zábavy při závodech s přáteli. Jelikož autíčko se pohybuje pomocí odrážení dětských nožiček, dítě nenabere tak velkou rychlost, jako například při jízdě na kole. Odrážedlo BIG ve stylu terénního auta dekorují nálepky. Volant odrážedla určuje směr jízdy a navíc je vybaven funkčním klaksonem. Barvy odrážedla jsou před poškozením slunečními paprsky chráněny UV ochranou. BIG dětské odrážedlo je skvělou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. Volant odrážedla se dá otočit do stran o 30°.

Robustní kola čtyřkolky Quad mají vynikající přilnavost a velmi nízkou hlučnost, což zvyšuje komfort při ježdění. Sedačka odrážedla je ergonomicky tvarovaná a přizpůsobená i pro vyložení nohy, aby se dítě mohlo odrážet podobně jako na koloběžce. Za autíčko lze připojit některý z přívěsných vozíků značky BIG. V přední části odrážedla je ouško, do kterého můžete zapojit lano na tahání. Pod volantem se nachází tajná přihrádka, kde si může dítě schovat sladkosti, zároveň slouží jako držák na doplňky k odrážedlům BIG – elektronický klakson, maják, startér apod. Použité, zdravotně nezávadné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětské odrážedlo má všechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Odrážedlo Quad je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland a je vyrobeno v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG. Sedadlo na odrážedle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Jelikož dítě sedí na sedadle široce rozkročené, podporuje to správný vývin kyčlí dítěte. Dětem se sedí velmi pohodlně a budou na něm jezdit i dlouhé hodiny.

Vlastnosti

  • originální design odrážedla v podobě čtyřkolky
  • má funkční klakson
  • odrážením se nohama dítě nenabere příliš velkou rychlost – bezpečná jízda
  • úložiště pod volantem slouží i pro uložení doplňků BIG
  • nadstandardní záruka 3 roky
  • je chráněno před poškozením sluncem, dlouho vypadá jako nové
  • přísné testování zaručuje vysokou kvalitu a bezpečnost
  • stabilní kolečka a ergonomicky tvarované sedadlo
  • využití v interiéru i exteriéru
  • z kvalitních a odolných materiálů
  • vhodné od 36 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu68*37*46 cm
Celková výška46 cm
Rozměry balení67*35*40 cm
ZvukovéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,4 kg
Nosnost50 kg
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.