Odrážedlo Cotoons pejsek Smoby oranžovo-žluté od 10 měsíců

Popis produktu

Smoby dětské odrážedlo Cotoons je krásná hračka vhodná pro děti od 10 měsíců. Zpočátku poslouží toto oranžovo-žluté veselé odrážedlo ve tvaru pejska jako houpací hračka, nejmenší děti na ní budou v bezpečí, protože má opěrku, která je ochrání. Když je děťátko větší a učí se chodit, odrážedlo Cotoons mu poslouží jako chodítko, které se pohybuje na plastových kolečkách a zajistí tak hladkou jízdu. Chodítko pro nejmenší je pevnou oporou při prvních krůčků děťátka. Třetí funkcí odrážedla je, že děťátko si může na pejska sednout a odrážet se nožkami. Jasné a výrazné barvy, jedinečný design a všestranné použití zaručí, že se s dětským odrážedlem Smoby vaši nejmenší nebudou nikdy nudit.

Dětská odrážedla nejsou jen prostředkem na zabavení se dětí a na zahnání nudy, i když je samozřejmostí, že děti se s nimi dokážou zabavit velmi dlouhou dobu. Pomocí odrážedla se rozvíjejí pohybové dovednosti dětí, posiluje se svalstvo na nohou i rukou. S barevným pejskem si děti mohou vymýšlet různé dobrodružné příběhy a hned se na nějaké dobrodružství i vydat. Děti se přibližují světu dospělých tím, že se hrají na řidiče dopravních prostředků. Malí jezdci se určitě velmi potěší, když je obdarujete tímto krásným odrážedlem, chodítkem a houpačkou v jednom.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Obsahuje UV filtr, který chrání barvy hračky před vyblednutím a tak zůstanou stejně zářivé během dlouhých let a hračka vypadá dlouho jako nová. Výrobky Smoby splňují i ​​ty nejpřísnější kritéria, při výrobě se dbá na bezpečnost nejmenších dětí, mají vysokou kvalitu Evropské unie. Barvy rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Rozměry dětského odrážedla jsou 52*33*44 cm.

Vlastnosti

  • spojuje v sobě 3 hračky: odrážedlo, chodítko a houpačku
  • má podobu veselého pejska s pohádkovým motivem Cotoons
  • výrazné barvy si zamiluje každé děťátko
  • plastová kolečka pro tichou jízdu
  • roste spolu s dítětem, využije ho od 10 měsíců
  • vysoká opěrka pro bezpečnost během sezení na odrážedle, ale i jako opora při chození
  • pohodlné sedadlo
  • dítě posiluje svalstvo, učí se chodit a udržovat rovnováhu

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu52*33*44 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.