Odrážedlo City Coupe Smoby červené od 24 měsíců

Popis produktu

Smoby dětské odrážedlo City Coupe je dokonalou replikou autíčka se stříškou, které upoutá a zaujme každé dítko. Odrážedlo pro děti je v červeno-černé barevné kobinácii. Dítě sedí v autíčku a odráží se nožkami nebo se nechá vozit rodičům. Dětské odrážedlo je určeno pro děti od 24 měsíců. Jeho elegantní vzhled si zamiluje každé dítě. Kolečka odrážedla jsou otočné o 360 stupňů, proto se při jízdě dá velmi snadno změnit směr. Autíčko má vyjímatelnou podlahu. Je ideální pro nejmenší děti, které si pohybem v autíčku zpevňují svaly na nohou, což přispívá k fyzickému rozvoji. V zadní části autíčka je praktické madlo pro rodiče, který s jeho pomocí koriguje jízdu dítěte. Kolečka odrážedla jsou pevné a velmi odolné.

Jízda na dětském odrážedle je velká zábava a děti ji mají velmi rádi. Realistický vzhled autíčka je velmi pěkný. Rozměry produktu jsou 74*48*91 cm a má hmotnost 5,5 kg. Je to velmi stabilní a bezpečné odráželo ve tvaru autíčka. Je vyrobeno z kvalitního a trvanlivého plastového materiálu, který je příjemný a sametový na dotek a dětem vydrží dlouhou dobu jako nové. Dětské odrážedlo je francouzský výrobek společnosti Smoby, která je zárukou kvality. Je to evropský produkt splňující nejpřísnější evropská kritéria kvality. Toto odrážedlo je vhodné pro každou holčičku či chlapečka od 24 měsíců a je zárukou zábavy, při které si dítě pěstuje své pohybové schopnosti. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro malé jezdce. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Vlastnosti

  • originální design autíčka se střechou
  • poutavé červené barevné provedení
  • realistický design
  • vyjímatelná podlaha
  • pohodlně tvarovaný sedák
  • kvalitní kolečka otočná o 360° pro snadné manévrování
  • dítě posiluje svalstvo, učí se chodit a udržovat rovnováhu
  • vhodné od 6 do 36 měsíců
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu74*48*91 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,5 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.