Odrážedlo a chodítko Spidey Spiderman Disney Smoby s opěrkou a úložným prostorem od 10 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo a chodítko Spidey od francouzského výrobce Smoby představuje skvělou sportovní hračku pro děti již od 10 měsíců. Moderní odrážedlo je vyhotoveno v krásné kombinaci červené a modré barvy, design s motivem Spidermana potěší každého fanouška této animované postavičky. Odrážedlo dokáže růst spolu s dětmi, 10měsíční dítě používá chodítko jako pomůcku při svých prvních krocích a od 12 měsíců si může na autíčko sednout a odrážet se nohama. Autíčko lze používat v exteriéru i interiéru, ergonomické sedátko nabízí dětem při jízdě vysoký komfort. Pod ním se skrývá úložný prostor pro hračky a různé drobnosti. Vysoké opěradlo je stabilní, děti se o něj mohou bez obav opřít.

Odrážedlo pomáhá nejmenším dětem udržovat rovnováhu a posilovat svalstvo na rukou a nohou. Příznivě ovlivňuje pohybový a motorický vývoj. Široké sedátko na autíčku přispívá ke správnému vývoji kyčlí u dětí. Veselé barevné obrázky Spidermana s jeho přáteli rozvíjí dětskou fantazii a představivost, formují jeho osobnost. Odrážedlo je vyrobeno kvalitních plastových materiálů se zaoblenými hranami, jeho povrch je jemný, sametový na dotek. Volant lze otáčet do každé strany o 30 stupňů. O bezpečnost dítěte se postará zábrana, která se nachází v přední části autíčka a zabraňuje jeho převrácení. Rozměry odrážedla jsou 54*27*40 cm, přičemž jeho celková výška je 40 cm.

Francouzský výrobce Smoby již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky nejvyšší kvality. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Vlastnosti

  • multifunkční autíčko – chodítko i odrážedlo
  • animovaný motiv Spiderman
  • volant se otáčí do stran o 30°
  • oblé hrany, povrch sametový na dotek
  • praktická zábrana zabraňuje převrácení
  • roste s dítětem od 10 měsíců
  • prvotřídní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení27*20*50 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,5 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.