Odrážedlo a chodítko Lví hlídka Auto 2v1 Smoby žluté od 10 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo Smoby je inspirováno pohádkovým seriálem Lví hlídka (Lion guard). Je vhodné pro děti od 10 měsíců až do 3 let díky snadno odpojitelným částem. V 10 měsících ho používá jako oporu při svých prvních krocích. Opírá se o zadní opěrku a postupně nabývá jistotu. Ve 12 měsících samostatně sedá na autíčko a pomocí nožiček se odráží a posouvá dopředu. Pod sedadlem autíčka je praktický úložný prostor, kde si dítě může odložit hračky nebo různé jiné poklady.

Odážadlo Smoby je skvělou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. Široké sedadlo na autíčku přispívá ke správnému vývinu kyčelních kloubů u dětí. Má zářivou žlutou barvu v kombinaci s oranžovou a zelenou. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Odrážedlo Lion Guard je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s francouzským šarmem a precizností. Výška sedáku od země je 21 cm, šířka sedáku je 17 cm a výška rukojeti od země je 40 cm. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu. Je to renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení56*25*27 cm
Celková délka54 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,5 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.