Odrážedlo a chodítko Initio II Rouge Smoby červené od 10 měsíců

Popis produktu

Smoby odrážedlo pro děti Initio II Rouge je krásné červené odstrkovadlo vhodné pro děti od 10 měsíců. Jeho výhodou je to, že roste spolu s vaším dítětem. Používá jej od 10 měsíců, kdy dítě začíná chodit a dělat své první kroky. Opírá se o zadní opěrku a postupně nabývá jistotu. Sedadlo dětského odrážedla je pohodlně ergonomicky řešené, a dítě se rychle neunaví. Dítě ve svých 12 měsících samostatně sedá na autíčko a pomocí nožiček se odráží a posouvá dopředu. Autíčko využívá jako oporu při chůzi. Je při jízde plně samostatné. Dítě odrážedlo využívá od 10 měsíců až do 3 let. Pod sedadlem autíčka je praktický úložný prostor, kde si dítě může odložit hračky. 

Odrážedlo pro chlapce v provedení červeného autíčka Initio II Rouge, s černými doplňky a s milými očima a tváří. Je skvělou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. Je provedeno v nádherných barvách a připomíná autíčko, polepené milými nálepkami. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Smoby dětské odrážedlo je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s francouzským šarmem a precizností. Rozměry odstrkovadla pro děti jsou 46*27*40 cm. Vhodné hlavně pro chlapce. Maximální zatížení je 35 kg. Díky odrážedlu se dítě učí rovnováze a zároveň posiluje svalstvo. Volant na odrážedle se otáčí o 30 stupňů.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro malé jezdce. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Vlastnosti

  • je využitelné jako chodítko a odrážedlo
  • usmívající se tvář autíčka působí pozitivním dojmem
  • úložný prostor pod sedadlem
  • roste spolu s dítětem
  • volant se otáčí do stran o 30 °
  • vysoká opěrka pro bezpečnost během sezení na odrážedle, ale i jako opora při chození
  • pohodlné sedadlo
  • dítě posiluje svalstvo, učí se chodit a udržovat rovnováhu
  • vhodné od 10 do 36 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu46*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení44*19*25 cm
Výška sedací plochy21 cm
Celková délka46 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,50 kg
Nosnost35 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.