Odrážedlo a chodítko Auto 2v1 Sofia První Smoby fialové od 10 měsíců

Popis produktu

Smoby odrážedlo pro děti Sofia První je krásné fialové autíčko vhodné pro děti od 10 měsíců. Odrážedlo slouží zároveň jako chodítko a je dekorované motivem z Disney pohádky Sofia, který na první pohled upoutá každá holčička. Výhodou autíčka je, že roste spolu s vaším dítětem. Když má děťátko 10 měsíců a učí se chodit, slouží mu autíčko jako chodítko, vytváří oporu během prvních krůčků. Později, když si slečna dokáže sednout na autíčko, odráží se nožičkama, vytáčí volant doprava a doleva, pohodlně se opírá a s lehkostí se kutálí po kolečkách. Odrážedlo a chodítko Sofia je zajištěno proti převrácení, pod kolečky má jistící prvky, které stabilizují autíčko. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Dětské odrážedlo Smoby v provedení fialového autíčka je skvělou pomůckou při motorickém a pohybovém vývoji vašeho dítěte. Chodítko a odrážedlo v jednom je provedeno v nádherných dívčích barvách a je replikou auta, je dekorované veselými nálepkami. Malé řidičky jistě ocení otevírací sedačku, pod kterou se nachází úložný prostor na různé poklady. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Smoby dětské odrážedlo Sofia je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s francouzskou dokonalostí a precizností. Rozměry odrážedla pro děti jsou 54*27*40 cm. Výška sedadla od země je 21 cm, šířka sedadla je 17 cm a výška ručky od země je 40 cm. Autíčko je vhodné hlavně pro dívky od 10 do 36 měsíců.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro malé princezny. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Vlastnosti

  • originální design autíčka
  • oblíbený pohádkový motiv Sofia I. pro malé princezničky
  • využitelné jako chodítko a odrážedlo
  • bezpečnostní prvky pod kolečky jako ochrana proti převrácení
  • úložný prostor pod sedadlem
  • roste spolu s dítětem
  • volant se otáčí do stran o 30°
  • vysoká opěrka pro bezpečnost během sezení na odrážedle, ale i jako opora při chození
  • pohodlné sedadlo
  • dítě posiluje svalstvo, učí se chodit a udržovat rovnováhu
  • vhodné od 10 měsíců do 36 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*27*40 cm
Rozměry balení55*24*27 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,50 kg
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.