Odrážedlo a chodítko Auto Blue Ride on Smoby s úložným prostorem a opěrkou od 10 měsíců modré

Popis produktu

Dětské autíčko Auto Blue Ride on je kvalitní a nadčasové odrážedlo a chodítko v jednom od špičkového francouzského výrobce Smoby. Originální autíčko v modro-zelených barvách je vhodné zejména pro chlapce od 10 měsíců. Dětské odrážedlo Ride on roste s vaším dítětem a přizpůsobuje se jeho potřebám. 10měsíční dítě používá chodítko jako pomůcku při svých prvních krocích a od 12 měsíců si může na autíčko sednout a odrážet se nohama. Kvalitní černá kolečka na odrážedle jsou vyrobena z měkčeného plastu, a proto se na nich jezdí dobře v exteriéru i interiéru.

S multifunkčním odrážedlem se dítě učí udržovat rovnováhu, posiluje své svalstvo. Dětské odrážedlo také pomáhá dětem při jejich pohybovém a motorickém vývoji. Široké sedadlo na autíčku přispívá ke správnému vývinu kyčelních kloubů u dětí. Odrážedlo ve tvaru autíčka má na přední straně vyobrazenou veselou tvářičku zvířátka, takže upoutá pozornost dětí na první pohled a zároveň si rozvíjejí i fantazii a představivost.

Odrážedlo Smoby je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, povrch je jemný, sametový na dotek. Volant je možné otáčet do každé strany o 30 stupňů. Bezpečnost dítěte je zajištěna také díky zábraně, která se nachází v přední části autíčka a zabraňuje jeho převrácení, což ocení i rodiče. Rozměry odrážedla jsou 54*27*40 cm, přičemž celková výška je 40 cm a délka 54 cm. Sedadlo je ergonomicky tvarované, nabízí dětem nejvyšší komfort při sezení. Pod sedačkou se nachází tajný úložný prostor, kam si holčičky mohou schovat různé drobnosti a hračky. Vysoká opěrka je stabilní, děti se mohou o ni bez obav opřít.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který má dlouhou tradici a vyrábí ty nejkvalitnější plastové hračky v originálním vyhotovení. Všechny hračky jsou vyrobeny tak, aby dbaly o bezpečnost dětí. Každá hračka má zaoblené hrany a proces výroby je přísně kontrolován. Plast na hračkách Smoby je příjemný a sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují dětskou představivost a fantazii.

Vlastnosti

  • multifunkční autíčko – chodítko i odrážedlo
  • volant se otáčí do stran o 30°
  • oblé hrany, povrch sametový na dotyk
  • praktická zábrana zabraňuje převrácení
  • roste s dítětem od 10 měsíců
  • prvotřídní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení27*20*50 cm
Celková délka54 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,49 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.