Odrážedlo a chodítko Auto Blue Ride-on Smoby s úložným prostorem a opěrkou modré od 10 měsíců

Popis produktu

Dětské odrážedlo a chodítko Smoby Auto Ride-on je krásné modré odrážedlo vhodné zejména pro chlapce od 10 měsíců. Odrážedlo je vyhotoveno v modré barvě, která nadchne každého chlapečka, který má rád autíčka. Malý závodník ho nejprve využije jako chodítko, se kterým se naučí dělat první krůčky, a když po čase nabude větší jistotu a stabilitu, může si sednout na odrážedlo a plnohodnotně se odrážet.

Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které jsou zaoblené a sametové na dotek a vyznačují se dlouhou životností. Bezpečnost zaručuje ergonomicky tvarované sedadlo s vysokou opěrkou. Doplňkem odrážedla je vyklápěcí úložný box, umístěný pod sedadlem, do kterého si děti uloží své hračky. Volant na odrážedle lze otáčet do stran o 30 stupňů. Dětské odrážedlo je velmi stabilní a dítě si tak užije spoustu zábavy a dobrodružství. Celkové rozměry dětského odrážedla s chodítkem jsou 54*27*40 cm, přičemž jeho celková výška je 40 cm a výška sedací plochy je 21 cm. Odrážedlo a chodítko 2v1 má celkovou hmotnost 1,9 kg.

Prostřednictvím odrážedla se dítě učí udržovat rovnováhu, posiluje svalstvo na nohách, hraje si aktivním způsobem. Odrážedlo je skvělou pomůckou při pohybovém vývoji vašeho dítěte. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Dítě se cítí jako při jízdě v opravdovém autě. Vysoká opěrka odrážedla poslouží jako opora při chození, ale zaručuje i vyšší bezpečnost při jízdě na autíčku. Široké sedadlo na autíčku přispívá ke správnému vývinu kyčelních kloubů u dětí.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje kvalitní plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký. Je to plast sametový na dotek. Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, aby se děti při hře nezranily a aby byly v bezpečí. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality a originálního designu.

Vlastnosti

  • roste spolu s vaším dítětem
  • kvalitní a odolné zhotovení
  • prostorný úložný box
  • vysoká opěrka na záda
  • ergonomické a pohodlné sedadlo
  • vhodné pro děti od 10 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení27*25*56 cm
Celková délka54 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,5 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.