Odrážedlo a chodítko 2v1 s opěrkou Smoby a úložným prostorem Auta Disney červené od 10 měsíců

Popis produktu

Dětské odrážedlo a chodítko Smoby Auta je krásné červené odrážedlo vhodné pro chlapce od 10 měsíců. Děti se zaručeně potěší motivu známého autíčka McQueen. Odrážedlo je vyhotoveno v zářivé červené barvě, která nadchne každého malého závodníka. Váš synek ho nejdřív využije jako chodítko, se kterým se naučí dělat první krůčky a když po čase nabude větší jistotu a stabilitu, může si sednout na odrážedlo a plnohodnotně se odrážet.

Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které jsou zaoblené a sametové na dotek a vyznačují se dlouhou životností. Bezpečnost zaručuje ergonomicky tvarovaný sedák s vysokou opěrkou. Doplňkem odrážedla je vyklápěcí úložný box, umístěný pod sedadlem. Děti si tam mohou uložit hračky. Dětské odrážedlo je velmi stabilní a dítě si tak užije spoustu zábavy a dobrodružství. Celkové rozměry dětského odrážedla s chodítkem jsou 54*27*40 cm, přičemž jeho celková výška je 40 cm a výška sedací plochy je 21 cm. Odrážedlo a chodítko 2v1 má celkovou hmotnost 1,9 kg.

Prostřednictvím odrážedla se dítě učí udržovat rovnováhu, posiluje svalstvo na nohách, hraje si aktivním způsobem. Autíčko je vyzdobeno nálepkami a připomíná pohádkovou postavičku. Barevné provedení odrážedla je vhodné spíše pro chlapce. Je skvělou pomůckou při pohybovém vývoji vašeho dítěte. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Volant na odrážedle lze otáčet do stran o 30 stupňů. Dítě se cítí jako při jízdě na opravdovém autě. Vysoká opěrka odrážedla poslouží jako opora při chození, ale zaručuje i vyšší bezpečnost při jízdě na autíčku. Široké sedátko na autíčku přispívá ke správnému vývinu kyčelních kloubů u dětí.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký. Je to plast sametový na dotek. Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, aby se děti při hře nezranily a aby byly v bezpečí. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Vlastnosti

  • roste spolu s vaším dítětem
  • kvalitní a odolné provedení
  • prostorný úložný box
  • vysoká opěrka na záda
  • ergonomické a pohodlné sedadlo
  • vhodné pro děti od 10 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení56*25*27 cm
Celková délka54 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.