Odrážedlo Bubble Go 2v1 Smoby se slunečníkem a elektronickým volantem červeno-zelené od 6 měsíců

Popis produktu

Dětské odrážedlo Bubble Go 2v1 je fantastické nejmodernější odrážedlo z dílny francouzského výrobce Smoby. Dá se využít v interiéru i exteriéru, protože má kvalitní široká kolečka. Odrážedlo pro děti Smoby roste spolu s dítětem díky odnímatelným částem. Jednoduchým způsobem, bez použití nářadí se přizpůsobí potřebám vašeho děťátka. Je vhodné pro děti již od 6 měsíců. Děťátko od 6 měsíců sedí pohodlně a bezpečně na sedadle a nechá se vést. Pomocí vodicí rukojeti s pevnou kovovou konstrukcí je ovládání odrážedla praktické a pohodlné. Rukojeť má praktický držák na láhev. Dítě je během slunečních dnů chráněno stříškou, která se dá v případě potřeby jednoduše odpojit.

Sedadlo dětského odrážedla je ergonomicky tvarované tak, aby se dítěti sedělo co nejpohodlněji. Bezpečnost zajišťuje tříbodový bezpečnostní pás, který dítě fixuje. Aby se děťátko během jízdy nenudilo, má před sebou melodický panel s hračkami Activity. Volant odrážedla obsahuje i elektronický klakson, který funguje na 3xLR44/AG 13 baterie. Baterie v balení jsou testovací, je třeba je vyměnit. Ve věku jednoho roku je děťátko dostatečně velké, Bubble Go 2v1 se může proměnit na dětské autíčko – odrážedlo. Jednoduše odpojíte rodičovskou rukojeť, stříšku a vysokou opěrku. Dítě s ním zažije spoustu zábavy, zároveň autíčko podpoří jeho pohybový rozvoj posílením svalů na nohou. Pod sedadlem odrážedla je praktický úložný prostor pro převážení drobností a dětských hraček. Rozměry odrážedla jsou 63*35*56 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Výrazné barvy červená a zelená upoutají každé dítě. Odrážedlo s klaksonem Smoby je výborný dárek pro každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Vlastnosti a výhody

  • použití v interiéru i exteriéru
  • odrážedlo 2v1
  • dítě se vozí podobně jako v kočárku
  • klasické odrážedlo v podobě autíčka
  • sklápěcí stříška, která se dá odpojit
  • odpojitelná vodicí rukojeť se stojanem na láhev pro rodiče
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • dítě posiluje svalstvo na nohou a pohybové dovednosti
  • odrážedlo má hrací panel s tlačítky, které vydávají zvuky
  • funguje na 3xLR44/AG13 baterie
  • úložný prostor pod sedadlem
  • vhodné od 6 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu63*35*55 cm
Rozměry balení68*39*38 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,54 kg
NoteBattery: LR44/AG13-1,5x3
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.