Odrážedlo Bobby Car Neo Aubergine BIG zvukové s 3vrstvými gumovými koly a mřížkovanou maskou od 12 měsíců

Popis produktu

Objevujte robustní evropská odrážedla ve špičkové kvalitě. Odrážedlo Bobby Car Neo od německého výrobce BIG je určeno pro všechny neposedné děti a zejména holčičky od 1 do 5 let. Malí závodníci budou nadšeni nádherným designem a barevným lila provedením. Mechanický klakson se zvukem připraví dětem ještě hezčí zážitek při každé jízdě. Autíčko má oblé tvary a pohodlné protiskluzové sedadlo. V přední části autíčka je velká realistická mřížka chladiče, která umocňuje požitek z jízdy.

Odolné odrážedlo Neo je prvotřídním produktem, který se vyznačuje těmi nejlepšími jízdními vlastnostmi. Pyšní se nosností až 50 kg a jeho povrch je chráněn UV filtrem, díky kterému si i po letech zachová svůj krásný vzhled. 3vrstvá gumová kolečka odrážedla jsou tichá, skvěle sedí na silnici. Na pláštích mají vyraženou značku BIG. Jsou maximálně odolná a dokonale ladí s designem autíčka. Barevné ráfky na kolečkách doplňují originální vzhled autíčka a jsou ve stejné barvě jako kryt na klaksonu.

Díky odrážedlům BIG se u dětí podporuje správný vývoj kyčelních kloubů, neboť dítě sedí na odrážedle široce rozkročené. Volant určuje směr jízdy, má vůli do stran 30°. Sedadlo na odrážedle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Je vybaveno i podložkou pro koleno, takže se větší děti mohou odrážet jednou nohou – podobně jako na koloběžce. Zadní část odrážedla je opatřena odrazovými světly. Váha odrážedla je 3,6 kg a jeho rozměry jsou 57*30*39 cm. V přední i zadní části autíčka jsou konektory pro připojení dalších doplňků. S odrážedlem dítě zažije čistou radost z jízdy, přičemž si rozvíjí prostorové vnímání, jemnou motoriku a zároveň posiluje svalstvo na rukou a nohou.

Německý výrobce BIG přináší kvalitní hračky dětem různých věkových kategorií. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Jsou testovány německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné.

Vlastnosti

  • nádherná lila barva
  • tichá gumová kolečka s barevnými ráfky
  • nosnost až 50 kg
  • pro děti od 1 do 5 let
  • konektory pro připojení doplňků (vozík, lano)
  • podložka na koleno – starší děti jezdí podobně jako na koloběžce
  • realistická mřížka na přední masce
  • UV filtry proti vyblednutí barev
  • pohodlné protiskluzové sedadlo
  • prvotřídní německý výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu57*30*39 cm
Celková výška39 cm
Rozměry balení59*28*31 cm
Celková délka57 cm
ZvukovéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,6 kg
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.