Odrážedlo Bobby Car Neo Anthrazit BIG zvukové s 3vrstvovými gumový koly a měnitelnými ráfky tyrkysové a růžové od 12 měsíců

Popis produktu

Dopřejte svým dětem špičkové evropské odrážedlo v prvotřídní kvalitě. Odrážedlo Bobby Car Neo od německého výrobce BIG ve tvaru luxusního autíčka potěší všechny chlapce a dívky od 1 do 5 let. Malí závodníci budou obdivovat jeho nadčasový design s krásným antracitovým vyhotovením. Funkční klakson se zvukovým efektem udělá každou jízdu realističtější a zajímavější. Autíčko má oblé tvary a pohodlné protiskluzové sedadlo. V přední části autíčka je velká realistická mřížka chladiče, která umocňuje požitek z jízdy.

Robustní odrážedlo Neo je špičkovým produktem, který se vyznačuje těmi nejlepšími jízdními vlastnostmi. Jeho celková nosnost je až 50 kg. Povrch odrážedla je chráněn speciálním UV filtrem, takže si i po letech zachová své krásné barvy. 3vrstvá gumová kolečka odrážedla jsou tichá, skvěle sedí na silnici. Na pláštích mají vyraženou značku BIG. Jsou maximálně odolná a dokonale ladí s designem autíčka. V případě potřeby umožňují výměnu ráfků za růžové nebo tyrkysové. Ve stejných barevných variantách lze vyměnit i kryt na klaksonu. Možnost volby designu napomáhá rozvoji dětské individuality a osobnosti.

Odrážedla BIG podporují správný vývoj kyčelních kloubů, neboť dítě sedí na odrážedle široce rozkročené. Volant odrážedla určuje směr jízdy, má vůli do stran 30°. Sedadlo na odrážedle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Jeho součástí je i podložka pro koleno, takže větší dětičky se mohou odrážet jednou nohou – podobně jako na koloběžce. V zadní části odrážedla se nacházejí odrazová světla. Celková váha odrážedla je 3,6 kg a jeho rozměry jsou 57*30*39 cm. V přední i zadní části autíčka jsou konektory pro připojení doplňků značky BIG. S odrážedlem Neo dítě zažije čistou radost z jízdy, přičemž si rozvíjí prostorové vidění, jemnou motoriku a zároveň posiluje svalstvo na rukou a nohou.

Německý výrobce BIG produkuje kvalitní hračky pro děti různých věkových kategorií. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Jsou testovány německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné.

Vlastnosti

  • nádherné antracitové provedení
  • tichá gumová kolečka s vyměnitelnými ráfky
  • vyměnitelný kryt na klaksonu
  • nosnost až 50 kg
  • pro děti od 1 do 5 let
  • konektory pro připojení doplňků (vozík, lano)
  • podložka na koleno – starší děti jezdí podobně jako na koloběžce
  • realistická mřížka na přední masce
  • UV filtry proti vyblednutí barev
  • ergonomické protiskluzové sedadlo
  • kvalitní a odolný německý výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu57*30*39 cm
Celková výška39 cm
Rozměry balení59*28*31 cm
Celková délka57 cm
ZvukovéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,6 kg
Barvačerná
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.