Balanční odrážedlo Princess Mondo s kovovou konstrukcí od 2 let

Popis produktu

Balanční odrážedlo Princess od italské společnosti Mondo je kvalitní odrážedlo pro všechny děti a zejména holčičky od 2 let. Děti se s balančním odrážedlem učí udržovat rovnováhu, a přitom aktivně sportují na čerstvém vzduchu. Balanční odrážedlo v růžovém provedení je vyozdobeno krásným obrázkem pohádkových Princezen, takže se zalíbí každé holčičce. Kovová konstrukce odrážedla se vyznačuje vysokou pevností a odolností. Dětem se na ergonomickém sedadle bude pohodlně sedět a během jízdy na balančním odrážedle budou snadněji udržovat rovnováhu.

Odrážedlo Princezny roste s dítětem až do doby, kdy je připraveno na svoje první kolo. Je to skvělý mezistupeň při přechodu z dětské tříkolky na první kolo. Odrážedlo má kvalitní a odolná plastová kola. Dítě si díky jízdě na balančním odrážedle zpevňuje svaly zad, posiluje nohy a tříbí rovnováhu. Při jízdě na odrážedle se dítě musí spoléhat na sebe, nabírá jistotu a učí se udržovat rovnováhu. Odrážedlo Mondo je velmi praktické, snadno jej s sebou vezmete na různé výlety či procházky do parku.

Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních dětských produktů a hraček a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů. Výrobky od společnosti Mondo splňují přísná evropská kritéria kvality

Vlastnosti

  • odrážedlo, se kterým se děti učí udržovat rovnováhu
  • motiv Princezny
  • zabezpečí lehčí přechod na první kolo
  • kvalitní plastová kolečka
  • pevná kovová konstrukce
  • odrážedlo roste spolu s dítětem
  • vhodné od 2 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry balení52*15*30 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.