Odrážedlo s přívěsem Baby Pony Smoby ergonomicky tvarované sedadlo a úchyt od 12 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo s přívěsem Baby Pony od francouzského výrobce Smoby je nádherné odrážedlo pro všechny děti a zejména holčičky od 12 měsíců. Stylové odrážedlo ve tvaru roztomilého poníka s hřívou, oušky a veselými očky se stane nerozlučným společníkem vašeho dítěte. Velké držadlo v přední části je přizpůsobeno malým dětským ručkám, poskytuje dětem pocit jistoty a stability. Čtyři kvalitní a odolná kolečka se postarají o hladkou a bezproblémovou jízdu. Šikovné řidičky ocení pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo, na kterém vydrží dlouho sedět. Součástí odrážedla je i praktický přívěsný vozík, do kterého si mohou dětičky uložit svou oblíbenou hračku a vzít ji s sebou na jízdu s odrážedlem.

Odrážedlo Poník je výborným pomocníkem při motorickém a pohybovém vývoji každého dítěte. Zpevňuje svalstvo nohou, tříbí rovnováhu, sezení na širokém sedadle zlepšuje vývoj kyčelních kloubů. Odrážedlo pro děti je vyrobeno z kvalitních a odolných plastových materiálů, které jsou sametové na dotek. Originální vzhled odrážedla probouzí v dětech fantazii a představivost, představuje si jízdu na skutečném poníkovi a získává skvělé zážitky. Celková váha odrážedla je 2,2 kg, takže si ho dítě může vzít i na výlet se svými rodiči. Má vysokou nosnost až 25 kg a jeho rozměry jsou 70*23*43 cm.

Smoby je renomovaná francouzská značka, která už dlouhá léta přináší dětem kvalitní hračky s pravým francouzským designem. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu70*23*43 cm
Celková výška43 cm
Rozměry balení32*23*49 cm
Celková délka70 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,2 kg
Nosnost25 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.