Odrážedlo Baby Mobile Winnie Smoby zeleno-fialové od 10 měsíců

Popis produktu

Smoby odrážedlo pro děti ve stylu autíčka Baby Mobile Winnie je krásné zeleno-fialové dětské autíčko, do kterého si dítě sedne, kroutí volantem a nechá se vést. Dítě má nohy položené pohodlně na plné podlaze. Poklop podlahy se dá jednoduše odstranit, podobně i ručka dětského odrážedla. Dítě tak samo šlape nožkami po zemi a odráží se. Odrážedlo pro děti má velmi pěkně řešenou rodičovskou ručku fialové barvy, která se dá později sundavat. Je ozdobena lístečky a postavičkou medvídka Winnie. Z obou stran má pevnou pohodlnou opěrku, která se později může odstraní. Dítě tak může vcházet a vycházet z dětského odrážedla samostatne.Na volantu je pěkná aplikace s včelkou.

Odrážedlo pro děti Smoby Baby Mobile Winnie je provedeno v krásné zářivé zelené barvě s fialovými doplňky a obrázky z pohádky. Volant má pěknou trubku. Odrážedlo je vhodné pro děti od 10 do 36 měsíců. Je to velmi pěkný a vhodný dárek pro dítě. Pomáhá mu s rozvojem motorických a pohybových schopností jakož i se stabilitou a rovnováhou. Smoby Baby Mobile Winnie, je vyroben z kvalitních plastových materiálů, které vám vydrží dlouhá léta. Smoby je ověřená kvalita francouzské výroby. Má velmi kvalitní kolečka a stabilní konstrukci. Odrážedlo má rozměry 93*74*46 cm. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro malé jezdce. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Vlastnosti

  • jedinečný design autíčka
  • pohádkový motiv Winnie
  • odpojitelná podlaha
  • odpojitelná vodící rukojeť pro rodiče
  • ochranná opěrka po stranách
  • vysoká opěrka pro bezpečnost během sezení na odrážedle
  • ergonomicky tvarovaný sedák
  • dítě posiluje svalstvo, učí se chodit a udržovat rovnováhu
  • vhodné od 6 do 36 měsíců
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu93*74*65 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.