Odrážedlo autíčko Bimba smarTrike červené

Popis produktu

Dětské odrážedlo Bimba smarTrike je veselá barevná hračka vhodná pro děti od 18 měsíců. Dětské odrážedlo má červenou barvu a motiv usměvavého autíčka, kterému neodolá žádné děťátko. Výška sedáku je 19 cm, jeho rozměry jsou 46*46*25 cm. V zadní části dětského odrážedla je opěrka pro větší bezpečnost dětí, ale když děťátko vyroste a ví sedět samy, opěrka se dá odpojit. Sedadlo odrážedla je velmi pohodlné a ergonomicky tvarované. Otáčením volantu dítě mění směr jízdy, samo se odráží nožkami.

Opěrka odrážedla se dá využít i jako vodítko pro rodiče, kteří chtějí mít pod kontrolou jízdu svých nejmenších ratolestí. Dětská odrážedla nejsou jen prostředkem na zabavení se dětí a na zahnání nudy, i když je samozřejmostí, že děti se s nimi dokážou zabavit velmi dlouhou dobu. Pomocí odrážedla se posiluje svalstvo na rukou i nohou, rozvíjí se jemná i hrubá motorika dětiček, poznávají barvy a tvary, přibližují se světu dospělých. Díky veselým barvám a hrám na povolání se podněcuje a rozvíjí i dětská fantazie. Dětské odrážedlo je ideální pro nejmenší děti před tím, než začnou používat první kolo, protože se mohou již od útlého věku učit udržet rovnováhu, pohybovat nožkami.

SmarTrike je výrobce dětských tříkolek a odrážedel, které jsou populární na celém světě a jeho produkty jsou jedny z nejprodávanějších. Na světovém trhu již působí více než dekádu, je to světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek, je zárukou kvality, ale i bezpečnosti při hrách vašich dětí. Důkazem kvality je i řada mezinárodních ocenění, z mnoha vybíráme Toy Industry Award - Winner Best Outdoor Toy 2013, Lovely by Parents - Winner 2014, Winner Rigt Star - Best Baby Essentials Award 2014.

Doprava 79

Technické parametry

Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.